John Ireland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Ireland
(John Benjamin Ireland)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
21.3.1992 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec, režisér

John Ireland - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.1.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Ireland 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Ireland
datum narození 30.1.1914
(herec, režisér, instagram)

John Ireland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - A Year and a Day
(1992) - Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
(1992) - Hammer Down
(1991) - The Graveyard Story
(1990) - Big Bad John
(1989) - Slunce, úsvit a upíři
(1988) - Posel smrti
(1988) - Perry Mason: Případ dámy v jezeře
(1988) - Bonanza: The Next Generation
(1987) - Terror Night
(1986) - Seasons in the Sun
(1986) - Pekelná jízda
(1985) - The Treasure of the Amazon
(1985) - Miami Golem
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Martinův den
(1983) - A Matter of Cunning
(1982) - Cassie & Co. (TV seriál)
(1981) - Las Mujeres de Jeremías
(1981) - Démon
(1980) - Tourist
(1980) - Marilyn: The Untold Story
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1979) - The Shape of Things to Come
(1979) - On the Air Live with Captain Midnight
(1979) - Laťka
(1979) - Guayana - Kult der Verdammten
(1979) - Delta Fox
(1979) - Bordello
(1978) - Tomorrow Never Comes
(1978) - The Millionaire
(1978) - Il Letto in piazza
(1977) - Verano sangriento
(1977) - Satan's Cheerleaders
(1977) - The Ransom
(1977) - Quel pomeriggio maledetto
(1977) - Mission to Glory: A True Story
(1977) - Love and the Midnight Auto Supply
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Salon Kitty
(1975) - The Swiss Conspiracy
(1975) - Sbohem buď, lásko má
(1975) - Revenge of the Fists of Fury
(1975) - Noi non siamo angeli
(1975) - Khan! (TV seriál)
(1974) - Welcome to Arrow Beach
(1974) - The Phantom of Hollywood
(1974) - The House of Seven Corpses
(1974) - The Girl on the Late, Late Show
(1974) - Dieci bianchi uccisi da un piccolo indiano
(1972) - Northeast of Seoul
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Strangolatore di Vienna, Lo
(1970) - La Sfida dei MacKenna
(1970) - The Adventurers
(1969) - Zenabel
(1969) - Válka Leopardů
(1969) - Una sull'altra
(1969) - Femmine insaziabili
(1968) - Villa jede!
(1968) - Vendetta per vendetta
(1968) - Tutto per tutto
(1968) - T'ammazzo! - Raccomandati a Dio
(1968) - Quel caldo maledetto giorno di fuoco
(1968) - Quanto costa morire
(1968) - Pistola per cento bare, Una
(1968) - "Che" Guevara
(1968) - Corri, uomo, corri
(1968) - Arizona Bushwhackers
(1967) - Odio per odio
(1967) - Fort Utah
(1967) - Caxambu
(1967) - A zítra potáhnete do pekla
(1966) - Huyendo del halcón
(1965) - I Saw What You Did
(1965) - Day of the Nightmare
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1964) - Pád říše římské
(1963) - 55 dní v Pekingu
(1963) - The Ceremony
(1962) - Brushfire
(1961) - Password
(1961) - Ztracená země
(1961) - Return of a Stranger
(1961) - The Foxes
(1960) - The Cheaters (TV seriál)
(1960) - Spartakus
(1960) - Faces in the Dark
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Med mord i bagaget
(1958) - Party Girl
(1958) - No Place to Land
(1957) - Stormy Crossing
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1956) - Pistolník
(1955) - Queen Bee
(1955) - Hell's Horizon
(1955) - The Glass Cage
(1954) - The Steel Cage
(1954) - Security Risk
(1954) - The Good Die Young
(1954) - The Fast and the Furious
(1954) - Cesta na jihozápad
(1953) - The 49th Man
(1953) - Hannah Lee: An American Primitive
(1953) - Combat Squad
(1952) - Screen Snapshots: Meet Mr. Rhythm, Frankie Laine
(1952) - Hurricane Smith
(1951) - This Is Korea!
(1951) - Vengeance Valley
(1951) - The Scarf
(1951) - The Bushwhackers
(1951) - The Basketball Fix
(1951) - Red Mountain
(1951) - Little Big Horn
(1950) - The Return of Jesse James
(1950) - Cargo to Capetown
(1949) - Všichni královi muži
(1949) - Unikající hory
(1949) - The Undercover Man
(1949) - The Doolins of Oklahoma
(1949) - Roughshod
(1949) - Mr. Soft Touch
(1949) - I Shot Jesse James
(1949) - Anna Lucasta
(1948) - Raw Deal
(1948) - Open Secret
(1948) - Johanka z Arcu
(1948) - I Love Trouble
(1948) - Červená řeka
(1948) - A Southern Yankee
(1947) - Railroaded!
(1947) - Kdybych žila znovu
(1947) - The Gangster
(1946) - Wake Up and Dream
(1946) - Somewhere in the Night
(1946) - Můj miláček Klementina
(1946) - It Shouldn't Happen to a Dog
(1946) - Behind Green Lights
(1945) - A Walk in the Sun

John Ireland - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Ireland - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1922) Joanne Dru - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1943) Tuesday Weld
(*1928) Bella Darvi
(*1906) Joan Crawford
(*1927) Barbara Payton
(*1920) Shelley Winters
(*1923) Linda Christian
(*1946) Sue Lyon

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.1.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Ireland 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Ireland - herec, režisér

se narodil 30.1.1914 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Ireland

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


John Ireland
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°46’
 
LunaLuna:
Ryby
27°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°47’
 
MarsMars:
Rak
6°51’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°05’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°21’
R
UranUran:
Vodnář
7°42’
 
NeptunNeptun:
Rak
26°29’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°34’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »