John Legend wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Legend
(John Roger Stephens)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Springfield, Ohio
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec, zpěvák, textař

John Legend - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Legend 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Legend
datum narození 28.12.1978
(herec, zpěvák, textař, instagram)

John Legend - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
(2016) - La La Land
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - BET Awards 2015
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2013) - John Legend ft. Lindsey Stirling: All Of Me (hudební videoklip)
(2013) - John Legend ft. Kimbra - Made to Love (hudební videoklip)
(2013) - John Legend - All of Me (hudební videoklip)
(2013) - Hollywood Game Night
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - Duets
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - The Artist Toolbox
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2009) - John Legend: Everybody Knows (hudební videoklip)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Soundtrack for a Revolution
(2009) - The People Speak
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All!
(2008) - John Legend: Live from Philadelphia (koncert)
(2008) - V rytmu soulu
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - Bizarní jídla
(2006) - The September in Brooklyn: Making of 'Block Party'
(2006) - Ohio Players
(2006) - Happy Hour (TV seriál)
(2005) - The Black Eyed Peas ft. Q-Tip, Talib Kweli, Cee-Lo, John Legend - Like That (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - The X Factor
(2005) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - The Colbert Report
(2005) - John Legend: Live at the House of Blues (koncert)
(2005) - Block Party
(2005) - American Express Jam Sessions (koncert)
(2005) - Miláček
(2004) - The X Factor
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1997) - The View
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1991) - E! News
(1988) - This Morning
(1986) - Oprah show
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1964) - Top of the Pops
(1951) - Festival di Sanremo

John Legend - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Legend - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Legend 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Legend - herec, zpěvák, textař

se narodil 28.12.1978 ve městě Springfield, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Legend

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


John Legend
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°23’
 
LunaLuna:
Střelec
18°03’
 
MerkurMerkur:
Střelec
14°46’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°29’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°00’
 
JupiterJupiter:
Lev
7°21’
R
SaturnSaturn:
Panna
13°55’
R
UranUran:
Štír
19°32’
 
NeptunNeptun:
Střelec
18°42’
 
PlutoPluto:
Váhy
19°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°24’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°33’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°11’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »