John McGiver wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John McGiver
(John Irwin McGiver)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
9.9.1975 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

John McGiver - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.11.1913 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John McGiver 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John McGiver
datum narození 5.11.1913
(herec, instagram)

John McGiver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Knedlíkový gang
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1974) - 'Twas the Night Before Christmas
(1974) - Mame
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Drahý zesnulý
(1972) - Harvey
(1972) - The Great Man's Whiskers
(1971) - Strážce zákona
(1971) - Sam Hill: Who Killed Mr. Foster?
(1971) - The Police
(1971) - The Jimmy Stewart Show (TV seriál)
(1971) - The Feminist and the Fuzz
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Front Page
(1970) - Annie, the Women in the Life of a Man
(1969) - Půlnoční kovboj
(1969) - Mirror, Mirror Off the Wall
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - The Littlest Angel
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1967) - The Spirit Is Willing
(1967) - Pan Fitzwilly
(1967) - Mr. Terrific (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1966) - Made in Paris
(1966) - Loď se skleněným dnem
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Trials of O'Brien (TV seriál)
(1965) - Manželství na druhý pokus
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Gidget (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The Rogues (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Many Happy Returns (TV seriál)
(1964) - Man's Favorite Sport?
(1964) - Low Man on the Totem Pole
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1964) - Destry (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1964) - A Global Affair
(1963) - Who's Minding the Store?
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Patty Duke Show (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - The Farmer's Daughter (TV seriál)
(1963) - Take Her, She's Mine
(1963) - My Six Loves
(1963) - Johnny Cool
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Who's Got the Action?
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Period of Adjustment
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - Mr. Hobbs Takes a Vacation
(1962) - McKeever & the Colonel (TV seriál)
(1962) - Mandžuský kandidát
(1962) - Ensign O'Toole (TV seriál)
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Snídaně u Tiffanyho
(1961) - Love in a Goldfish Bowl
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Bachelor in Paradise
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - Peter Loves Mary (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Five Fingers (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Altánek
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Once Upon a Horse...
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Investigator (TV seriál)
(1958) - I Married a Woman
(1957) - Williamsburg: The Story of a Patriot
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Odpolední láska
(1957) - Muž v nepromokavém plášti
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - Playwrights '56 (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - The George Gobel Show
(1954) - The Elgin Hour (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John McGiver 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John McGiver - herec

se narodil 5.11.1913 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John McGiver

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


John McGiver
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
12°28’
 
LunaLuna:
Vodnář
9°24’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°34’
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°53’
 
MarsMars:
Rak
21°43’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°34’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
17°03’
R
UranUran:
Vodnář
3°49’
 
NeptunNeptun:
Rak
28°14’
R
PlutoPluto:
Rak
0°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°23’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°34’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »