John Pilger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Pilger

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sydney, Nový Jižní Wales
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, herec

John Pilger - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
9.10.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Pilger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Pilger
datum narození 9.10.1939
(režisér, herec, instagram)

John Pilger - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Utopia
(2010) - Válka, kterou nevidíte
(2007) - The War on Democracy
(2004) - Stealing a Nation
(2001) - The New Rulers of the World
(2000) - Paying the Price: Killing the Children of Iraq
(1999) - Welcome to Australia
(1993) - Cambodia: Return to Year Zero
(1992) - War By Other Means
(1990) - Cambodia: Year Ten
(1990) - Cambodia: The Betrayal
(1988) - The Last Dream: Secrets
(1988) - The Last Dream: Other People's Wars
(1988) - The Last Dream: Heroes Unsung
(1987) - Japan Behind the Mask
(1985) - The Secret Country: The First Australians Fight Back
(1984) - Burp! Pepsi v Coke in the Ice Cold War
(1983) - The Truth Game
(1983) - The Search for Truth in Wartime
(1983) - Nicaragua: A Nation's Right to Survive
(1981) - Island of Dreams
(1981) - Heroes
(1981) - Cambodia: Year One
(1980) - The Mexicans
(1979) - Year Zero: The Silent Death of Cambodia
(1978) - The Selling of the Sea
(1978) - Do You Remember Vietnam?
(1977) - An Unjustifiable Risk
(1977) - A Faraway Country
(1977) - Dismantling a Dream
(1976) - Zap! The Weapon is Food
(1976) - Street of Joy
(1976) - Pyramid Lake is Dying
(1976) - Pilger in Australia
(1975) - An Unfashionable Tragedy
(1975) - To Know Us is to Love Us
(1975) - Smashing Kids
(1975) - A Nod and a Wink
(1975) - Nobody's Children
(1975) - Mr. Nixon's Secret Legacy
(1974) - Vietnam: Still America's War
(1974) - Thalidomide: The Ninety-Eight We Forgot
(1974) - One British Family
(1974) - The Most Powerful Politician in America
(1974) - Guilty Until Proven Innocent
(1971) - Vietnam: The Quiet Mutiny
(1971) - Conversations with a Working Man

John Pilger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Pilger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - The War on Democracy
(2004) - Stealing a Nation
(2003) - Palestina je stále problém
(2003) - Breaking The Silence: Truth And Lies In The War On Terror
(2002) - Arena: Harold Pinter
(2000) - Paying the Price: Killing the Children of Iraq
(1999) - Welcome to Australia
(1997) - Breaking The Mirror: The Murdoch Effect
(1996) - Inside Burma: Land of Fear
(1995) - Vietnam: The Last Battle
(1994) - Network First (TV seriál)
(1994) - Death of a Nation: The Timor Conspiracy
(1994) - Death of a Nation: The Timor Conspiracy
(1994) - Flying the Flag, Arming the World
(1993) - Cambodia: Return to Year Zero
(1992) - War By Other Means
(1990) - Cambodia: Year Ten
(1990) - Cambodia: The Betrayal
(1988) - South Africa: Apartheid Did Not Die
(1988) - The Last Dream: Secrets
(1988) - The Last Dream: Other People's Wars
(1988) - The Last Dream: Heroes Unsung
(1987) - Japan Behind the Mask
(1985) - The Secret Country: The First Australians Fight Back
(1984) - Burp! Pepsi v Coke in the Ice Cold War
(1983) - The Truth Game
(1983) - The Search for Truth in Wartime
(1983) - Nicaragua: A Nation's Right to Survive
(1981) - Island of Dreams
(1981) - Heroes
(1981) - Cambodia: Year One
(1980) - The Mexicans
(1979) - Year Zero: The Silent Death of Cambodia
(1978) - The Selling of the Sea
(1978) - Do You Remember Vietnam?
(1977) - An Unjustifiable Risk
(1977) - A Faraway Country
(1977) - Dismantling a Dream
(1976) - Zap! The Weapon is Food
(1976) - Street of Joy
(1976) - Pyramid Lake is Dying
(1976) - Pilger in Australia
(1975) - An Unfashionable Tragedy
(1975) - To Know Us is to Love Us
(1975) - Smashing Kids
(1975) - A Nod and a Wink
(1975) - Nobody's Children
(1975) - Mr. Nixon's Secret Legacy
(1974) - Vietnam: Still America's War
(1974) - Thalidomide: The Ninety-Eight We Forgot
(1974) - One British Family
(1974) - The Most Powerful Politician in America
(1974) - Guilty Until Proven Innocent
(1971) - Vietnam: The Quiet Mutiny
(1971) - Conversations with a Working Man

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Pilger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Pilger - režisér, herec

se narodil 9.10.1939 ve městě Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Pilger

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


John Pilger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°17’
 
LunaLuna:
Lev
28°55’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°18’
 
VenušeVenuše:
Váhy
24°14’
 
MarsMars:
Vodnář
6°33’
 
JupiterJupiter:
Beran
2°13’
R
SaturnSaturn:
Beran
28°47’
R
UranUran:
Býk
21°16’
R
NeptunNeptun:
Panna
23°53’
 
PlutoPluto:
Lev
2°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°58’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°41’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°40’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »