John Qualen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Qualen
(Johan Mandt Kvalen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
12.9.1987 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

John Qualen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.12.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Qualen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
John Qualen
datum narození 8.12.1899
(herec, instagram)

John Qualen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - America at the Movies
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1973) - Frasier, the Sensuous Lion
(1972) - Wednesday Night Out
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Getting Away from It All
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Make Room for Granddaddy (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Hail, Hero!
(1969) - Doc
(1968) - P.J.
(1968) - Firecreek
(1967) - Dobrodružství Bullwhipa Griffina
(1966) - Vysoká hra pro pravou dámu
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - Shane (TV seriál)
(1966) - Jericho (TV seriál)
(1965) - Those Calloways
(1965) - Synové Katie Elderové
(1965) - Sally and Sam
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1965) - Cesta do Švédska
(1965) - A Patch of Blue
(1964) - 7 Faces of Dr. Lao
(1964) - Podzim Čejenů
(1964) - No Time for Sergeants (TV seriál)
(1963) - The Prize
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Donovanův útes
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Dva jeli spolu
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Tate (TV seriál)
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Na sever Aljašky
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1960) - Hell Bent for Leather
(1960) - Elmer Gantry
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Anatomie vraždy
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Gun Runners
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Revolt in the Big House
(1958) - My World Dies Screaming
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - The Big Land
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - Stopaři
(1956) - Johnny Concho
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Unchained
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - At Gunpoint
(1954) - The Student Prince
(1954) - Rozbouřené nebe
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - Passion
(1954) - Jiná žena
(1954) - Father Knows Best (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - December Bride (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Your Favorite Story (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - I, the Jury
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Francis Covers the Big Town
(1953) - Ambush at Tomahawk Gap
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Rebound (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Hans Christian Andersen
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1951) - Dragnet (TV seriál)
(1951) - Belle Le Grand
(1950) - The Alan Young Show
(1950) - Woman on the Run
(1950) - The Jackpot
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - The Flying Missile
(1950) - Captain China
(1950) - Buccaneer's Girl
(1949) - The Big Steal
(1948) - 16 Fathoms Deep
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Reaching From Heaven
(1948) - On Our Merry Way
(1948) - My Girl Tisa
(1948) - Hollow Triumph
(1948) - Alias a Gentleman
(1947) - Uprchlík
(1947) - Song of Scheherazade
(1947) - High Conquest
(1945) - Roughly Speaking
(1945) - River Gang
(1945) - It Happened in Springfield
(1945) - Captain Kidd
(1945) - Adventure
(1944) - The Impostor
(1944) - Dark Waters
(1944) - Americká romance
(1943) - Swing Shift Maisie
(1942) - Pláň Tortilla
(1942) - Larceny, Inc.
(1942) - Kniha džunglí
(1942) - Casablanca
(1942) - Arabské noci
(1941) - The Shepherd of the Hills
(1941) - Out of the Fog
(1941) - New Wine
(1941) - Model Wife
(1941) - Million Dollar Baby
(1941) - The Devil and Daniel Webster
(1940) - Youth Will Be Served
(1940) - The Long Voyage Home
(1940) - Ski Patrol
(1940) - Saturday's Children
(1940) - On Their Own
(1940) - Knute Rockne All American
(1940) - Jeho dívka Pátek
(1940) - Hrozny hněvu
(1940) - Blondie on a Budget
(1940) - Babies for Sale
(1940) - Angels Over Broadway
(1939) - Thunder Afloat
(1939) - Stand Up and Fight
(1939) - Mickey the Kid
(1939) - Let Us Live
(1939) - Honeymoon in Bali
(1939) - Four Wives
(1939) - Career
(1938) - Ztřeštěná
(1938) - The Chaser
(1938) - Texaští střelci
(1938) - Strange Case of Dr. Meade
(1938) - Joy of Living
(1938) - Five of a Kind
(1937) - She Had to Eat
(1937) - Seventh Heaven
(1937) - Nothing Sacred
(1937) - Fit for a King
(1937) - Fifty Roads to Town
(1937) - The Bad Man of Brimstone
(1937) - Angel's Holiday
(1936) - Wife vs. Secretary
(1936) - The Country Doctor
(1936) - Ring Around the Moon
(1936) - Reunion
(1936) - Meet Nero Wolfe
(1936) - Girls' Dormitory
(1936) - Cesta ke slávě
(1935) - Whipsaw
(1935) - Thunder in the Night
(1935) - The Three Musketeers
(1935) - The Great Hotel Murder
(1935) - The Farmer Takes a Wife
(1935) - Silk Hat Kid
(1935) - Orchids to You
(1935) - One More Spring
(1935) - Man of Iron
(1935) - Chasing Yesterday
(1935) - Charlie Chan in Paris
(1935) - Doubting Thomas
(1935) - Black Fury
(1934) - 365 Nights in Hollywood
(1934) - Upperworld
(1934) - Straight Is the Way

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.


Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Qualen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Qualen - herec

se narodil 8.12.1899 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Qualen

Dnes se narodili
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


John Qualen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°13’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°02’
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°51’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°05’
 
MarsMars:
Střelec
25°57’
 
JupiterJupiter:
Štír
26°17’
 
SaturnSaturn:
Střelec
24°57’
 
UranUran:
Střelec
8°45’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
25°52’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°24’
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°42’
 
CheirónCheirón:
Střelec
16°10’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Peter Stormare
(*1953) herec, režisér, dramatik a hudebník

Egypt Jásir Arafat
(*1929) politik, předseda Organizace pro osvobození Palestiny

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908) 36. prezident usa

Rusko Léon Theremin
(*1896) ruský fyzik, vynálezce hudebního nástroje theremin - etherphone

Kyrgyzstán Jamala
(*1983) zpěvačka, vítězka Eurovize 2016


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Charles Boyer
(*1899 - 1978) herec

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942 - 2008) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Česká republika Martin Frič
(*1902 - 1968) režisér, scénárista, herec

Finsko Mika Waltari
(*1908 - 1979) dramatik, spisovatel, scenárista a překladatel

Švýcarsko Ernst Aeppli
(*1892 - 1954) švýcarský psycholog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »