John Savage wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Savage
(John Smeallie Youngs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Old Bethpage, New York
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec, skladatel

John Savage - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.8.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Savage 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Savage
datum narození 25.8.1949
(herec, skladatel, instagram)

John Savage - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Trek Equinox: The Night of Time
(2016) - Last Call at Murray's
(2016) - In Dubious Battle
(2016) - Everglades
(2017) - Spychosis
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - Caffeinated
(2015) - Bomb! Burning Fantasy
(2015) - The Sparrows: Nesting
(2015) - Tales of Halloween
(2015) - Spreading Darkness
(2015) - Sensory Perception
(2015) - Rise Again
(2015) - Nephilim
(2015) - In Extremis
(2015) - Harnessing the Rain
(2015) - Bićemo prvaci sveta
(2015) - Beverly Hills Christmas
(2015) - American Romance
(2014) - Fort Bliss
(2014) - Demon Legacy
(2014) - Cry of the Butterfly
(2014) - Bullet
(2014) - The Big Fat Stone
(2014) - Bermudská příšera
(2013) - 7E
(2013) - A Star for Rose
(2013) - The Sorrow
(2013) - Real Gangsters
(2013) - Obhajoba Santy
(2013) - Gemini Rising
(2013) - Awakened
(2013) - Angie
(2012) - The Black Dove
(2012) - Sweetwater
(2012) - Summer Song
(2012) - Sins Expiation
(2011) - The Orphan Killer
(2011) - Nichirin no isan
(2011) - Černá listina
(2011) - Cousin Sarah
(2011) - Assassins' Code
(2010) - The Right to Bear Arms
(2010) - Dreamkiller
(2010) - Bereavement
(2010) - Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
(2009) - Remembering Nigel
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2009) - The Red Canvas
(2009) - Krásný Harry
(2009) - Gasp
(2009) - Buffalo Bushido
(2009) - Anytown
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - Zlatí chlapci
(2008) - The Violent Kind
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - The Grift
(2008) - From a Place of Darkness
(2008) - Ďábelský kokteil
(2008) - The Coverup
(2007) - Zákeřné dvojče
(2007) - No Destination
(2006) - Making 'The New World'
(2006) - The Making of 'Kill Your Darlings'
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Kill Your Darlings
(2006) - The Drop
(2005) - Nový svět
(2005) - Iowa
(2005) - Interlude in Black
(2005) - Confessions of a Pit Fighter
(2005) - Cesta lásky a naděje
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Příšera
(2004) - Přijetí
(2004) - Fallacy
(2004) - Downtown: A Street Tale
(2003) - Zkratky ke štěstí
(2003) - Wounded
(2003) - Intoxicating
(2003) - Easy Six
(2003) - Devil's Knight
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - The Return to the Onion Field
(2002) - Vykoupení ducha
(2002) - The Anarchist Cookbook
(2001) - Dead Man's Run
(2001) - Burning Down the House
(2000) - They Nest
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - Christina's House
(2000) - Dark Angel
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Vzkaz v láhvi
(1999) - Something Between Us
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1999) - Jack Bull
(1999) - Frontline
(1998) - Ztracené duše
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Mia, moja láska (TV seriál)
(1998) - Centurion Force
(1997) - Vražedná hra
(1997) - Ultimo taglio
(1997) - Smutný kluk
(1997) - Notti di paura
(1997) - Last Cut
(1997) - Hollywoodské safari
(1997) - Hjørne af paradis, Et
(1997) - Firestorm
(1997) - Club Vampire
(1997) - Before Women Had Wings
(1997) - Amnesia
(1996) - Where Truth Lies
(1996) - One Good Turn
(1996) - The Mouse
(1996) - Managua
(1996) - Bílá smršť
(1996) - American Strays
(1995) - Vládce podsvětí
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Osudová volba
(1995) - OP Center
(1995) - Křižovatka smrti
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Carnosaur 2
(1994) - Špatná pověst
(1994) - Red scorpion 2: Zrozen k vítězství
(1994) - Ničivá zbraň
(1994) - Nebezpeční
(1994) - Killing Obsession
(1994) - Berlin '39
(1993) - Úsvit
(1993) - Love Off Limits
(1993) - Flynn
(1993) - C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
(1993) - The Accident
(1992) - Primary Motive
(1992) - Favola crudele
(1991) - Planoucí pobřeží
(1991) - Dveře do ticha
(1991) - Dravec
(1991) - Buck ai confini del cielo
(1990) - Voice in the Dark
(1990) - Point of View
(1990) - Ottobre rosa all'Arbat
(1990) - Kmotr III
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Jednej správně
(1989) - Great Expectations (TV seriál)
(1988) - Jak umírají muži
(1988) - Date Rape
(1988) - The Beat
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Nebezpečný Caribik
(1987) - Hotel Colonial
(1987) - Desperate
(1987) - Cannon Movie Tales: Beauty and the Beast
(1986) - Salvador
(1985) - Mlčící svědek
(1985) - The Little Sister
(1984) - Soldier's Revenge
(1984) - Nimrod východní Afriky
(1984) - Mariini milenci
(1983) - Hosszú vágta
(1982) - Coming Out of the Ice
(1981) - Divoké kočky
(1981) - Amatér
(1980) - Inside Moves
(1979) - Vlasy
(1979) - Cibulové pole
(1978) - Lovec jelenů
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1975) - The Turning Point of Jim Malloy
(1975) - Eric
(1974) - The Sister-in-Law
(1974) - All the Kind Strangers
(1973) - Syndrom vraha
(1973) - Steelyard Blues
(1972) - Mizerná banda
(1971) - Love Is a Carousel
(1969) - The Master Beater
(1958) - Stakeout on Dope Street
(1954) - Ride Clear of Diablo

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Savage 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Savage - herec, skladatel

se narodil 25.8.1949 ve městě Old Bethpage, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Savage

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


John Savage
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°56’
 
LunaLuna:
Panna
20°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°43’
 
VenušeVenuše:
Váhy
5°57’
 
MarsMars:
Rak
21°54’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°16’
R
SaturnSaturn:
Panna
8°34’
 
UranUran:
Rak
4°05’
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°23’
 
PlutoPluto:
Lev
16°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°54’
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°32’
 
CheirónCheirón:
Střelec
3°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »