John Travolta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Travolta
(John Joseph Travolta)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.2. 1954 - 14:53h
Místo:
Englewood Cliffs, New Jersey
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, artista

John Travolta - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.2.1954 - 14:53  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.2.1954 - 19:53  
US, Englewood Cliffs:
40°54' s.š., 73°58' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Travolta 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Travolta
datum narození 18.2.1954
(herec, zpěvák, artista, instagram)

John Travolta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - In a Valley of Violence
(2016) - I Am Wrath
(2016) - Gotti: In the Shadow of My Father
(2016) - American Crime Story (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Life on the Line
(2015) - Criminal Activities
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The Forger
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Sezóna zabíjení
(2013) - Kirstie (TV seriál)
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Tarantino XX - 20 Years of Filmmaking
(2012) - Casting By
(2012) - Divoši
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Paul Williams Still Alive
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Sebastian's Coming of Age
(2010) - Bez soucitu
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Únos vlaku 1 2 3
(2009) - Starý páky
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Proboha!
(2008) - A Musical History
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Brando
(2007) - Hairspray
(2007) - Divočáci
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - Ban the Sadist Videos!: Part 2
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2005) - Olivia Newton-John: Video Gold II (hudební videoklip)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - Be Cool, Very Cool
(2005) - Fat Actress (TV seriál)
(2005) - Buď v klidu
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - War Journal: On the Set of 'The Punisher'
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - John Travolta: The Inside Story
(2004) - Píseň lásky samotářky
(2004) - Okrsek 49
(2004) - Kat
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Biography: John Travolta
(2003) - Zelené peklo
(2003) - Saturday Night Live - Halloween
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(2002) - VH-1 Where Are They Now? - Grease
(2002) - Pulp Fiction: The Facts
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - Faktor strachu
(2001) - The Making of 'Swordfish'
(2001) - Swordfish: Operace Hacker
(2001) - Malý svědek
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - True Hollywood Stories: Welcome Back Kotter
(2000) - Conversations with Jon Turteltaub
(2000) - Battlefield Earth: Evolution & Creation
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Bojiště Země: Sága roku 3000
(1999) - Taff
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Hollywood Animal Crusaders
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - Generálova dcera
(1998) - Junket Whore
(1998) - Žaloba
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Barvy moci
(1997) - Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (hudební videoklip)
(1997) - Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - You're Still Not Fooling Anybody
(1997) - Tváří v tvář
(1997) - Město šílenců
(1997) - Jak ta je úžasná
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - America's Flying Aces: The Blue Angels 50th Anniversary
(1996) - Orientation: A Scientology Information Film
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Michael
(1996) - Fenomén
(1995) - MST3K Little Gold Statue Preview Special
(1995) - Chyťte ho!
(1995) - Černá klec
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Boris a Nataša
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Zlaté okovy
(1991) - Ochránce
(1991) - Křik
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1990) - Go'e, den onde og den virk'li sjove, Den (TV seriál)
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - The Experts
(1989) - Kdopak to mluví
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Basements
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1985) - That's Dancing!
(1985) - Dokonalí
(1984) - Olivia Newton-John: Twist of Fate (hudební videoklip)
(1983) - Olivia Newton-John: Twist of Fate (hudební videoklip)
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Staying Alive
(1983) - Dva podobní
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - American Bandstand's 30th Anniversary Special
(1981) - Výstřel
(1980) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - Městský kovboj
(1978) - Pomáda
(1978) - Moment by Moment
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Horečka sobotní noci
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Carrie
(1976) - The Boy in the Plastic Bubble
(1975) - Good Morning America
(1975) - Welcome Back, Kotter (TV seriál)
(1975) - The Devil's Rain
(1975) - The Tenth Level
(1953) - Panorama (TV seriál)

John Travolta - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Travolta - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1962) Kelly Preston - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1965) Brooke Shields (fáma)
(*1952) Marilu Henner
(*1936) Anita Gillette

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Travolta 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Travolta - herec, zpěvák, artista

se narodil 18.2.1954 ve městě Englewood Cliffs, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Travolta

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


John Travolta
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
29°38’
8
 
LunaLuna:
Panna
11°10’
2
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°56’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°25’
8
 
MarsMars:
Střelec
4°58’
5
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°31’
11
 
SaturnSaturn:
Štír
9°21’
4
R
UranUran:
Rak
19°35’
12
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°55’
4
R
PlutoPluto:
Lev
23°39’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°10’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°01’
4
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°19’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
10°39’
7
Domy:
Rak
29°06’
Kozoroh
29°06’
2:
Lev
19°06’
8:
Vodnář
19°06’
3:
Panna
13°07’
9:
Ryby
13°07’
Váhy
13°36’
Beran
13°36’
5:
Štír
20°21’
Býk
20°21’
6:
Střelec
27°26’
Blíženci
27°26’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
6°21’
11
Slun./Luna:
Střelec
5°24’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Lev Lvu
ukázat kalendář »