John Turturro wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Turturro
(John Michael Turturro)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

John Turturro - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Turturro 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Turturro
datum narození 28.2.1957
(herec, scénárista, režisér, instagram)

John Turturro - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Night Of (TV seriál)
(2016) - Hands of Stone
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Tempo instabile con probabili schiarite
(2015) - Moje matka
(2014) - Rio, Eu Te Amo
(2014) - God's Pocket
(2014) - EXODUS: Bohové a králové
(2013) - Elaine Stritch: Shoot Me
(2013) - Gods Behaving Badly
(2013) - Fading Gigolo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - Transformers 3
(2011) - Někde dnes večer
(2011) - Auta 2
(2010) - Vášeň
(2010) - Louskáček ve 3D
(2009) - The Human Factor: Exacting Revenge of the Fallen
(2009) - Únos vlaku 1 2 3
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Prove per una tragedia siciliana
(2008) - The Masterpiece That Almost Wasn't
(2008) - Dreaming Slipstream Dream
(2008) - Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Co se vlastně stalo
(2008) - Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
(2007) - Brando
(2007) - Transformers
(2007) - Svatba podle Margot
(2007) - Slipstream
(2007) - The Bronx Is Burning (TV seriál)
(2006) - Sacco and Vanzetti
(2006) - 10 dní před katastrofou
(2006) - Kauza CIA
(2005) - Romance a cigarety
(2005) - The Moon and the Son: An Imagined Conversation
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Il Cineasta e il labirinto
(2004) - 2BPerfectlyHonest
(2004) - Tajemné okno
(2004) - Nesnáší mne
(2003) - Che tempo che fa
(2003) - Tusind former for frygt
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2003) - Ore 2: Calma piatta
(2003) - Opopomoz aneb Vánoční příběh
(2003) - Kurs sebeovládání
(2003) - Fear X
(2003) - Beyond the Skyline
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Mr. Deeds
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - New York at the Movies
(2002) - Protiúder
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2002) - Blázinec pondělní noci
(2001) - Třináct rozhovorů o tomtéž
(2001) - Tajnými cestami
(2001) - Opoparchant
(2000) - Two Thousand and None
(2000) - Společník
(2000) - Muž, který plakal
(2000) - Lužinova obrana
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - Mother-Tongue: Italian American Sons & Mothers
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - Zvířátka
(1998) - O.K. Garage
(1998) - Nejlepší hráč
(1998) - Illuminata
(1998) - Hráči
(1998) - Big Lebowski
(1997) - Příměří
(1997) - Džungle
(1996) - Život v sedmém nebi
(1996) - Světlo mého srdce
(1996) - Sex po telefonu
(1995) - Sladký čas
(1995) - Scénář smrti
(1995) - Hrdinové mého dětství
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Pátrání po Jednookém Jimovi
(1994) - Otázky a odpovědi
(1994) - Jsme jenom lidi
(1993) - Beze strachu
(1992) - Gomorron
(1992) - Půjčovna mozků
(1992) - Mac
(1991) - Tropická horečka
(1991) - Barton Fink
(1990) - Moving Pictures (TV seriál)
(1990) - Stav milosti
(1990) - Mý lepší blues
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Hra s ohněm
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - Jednej správně
(1988) - Pouť za štěstím (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sicilián
(1987) - Pět rohů
(1986) - Mimo službu
(1986) - Hurá!
(1986) - Hana a její sestry
(1986) - Barva peněz
(1985) - Žít a zemřít v L. A.
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1984) - Flamingo Kid
(1984) - Exterminátor 2: Mstitel
(1980) - Zuřící býk

John Turturro - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Turturro - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Turturro 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Turturro - herec, scénárista, režisér

se narodil 28.2.1957 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Turturro

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


John Turturro
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°38’
 
LunaLuna:
Vodnář
26°49’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°26’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°18’
 
MarsMars:
Býk
19°05’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°02’
R
SaturnSaturn:
Střelec
13°50’
 
UranUran:
Lev
3°34’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°25’
R
PlutoPluto:
Lev
28°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°37’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
20°12’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »