John Wayne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Wayne
(Marion Robert Morrison)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.5. 1907 - 09:56h
Místo:
Winterset, Iowa
Země:
Věk:
† 72 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
11.6.1979 (Příčina: Rakovina, Žaludek)
Povolání:
herec

John Wayne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden/Starkman (C)
Datum narození a čas (místní čas):
26.5.1907 - 09:56  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.5.1907 - 15:56  
US, Winterset:
41°19' s.š., 94°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Wayne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Wayne
datum narození 26.5.1907
(herec, instagram)

John Wayne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2013) - John Ford et Monument Valley
(2011) - Reagan
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2007) - 100 Years of John Wayne
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - John Ford - americká vize
(1998) - Playboy: The Story of X
(1998) - John Wayne on Film
(1996) - Velké lásky slavných: Marlene Dietrich & John Wayne
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1992) - Rock Hudson's Home Movies
(1992) - John Wayne's 'The Alamo'
(1990) - Hollywood on Parade
(1987) - Universum (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1984) - Cowboys of the Saturday Matinee
(1982) - Showbiz Goes to War
(1979) - Ken Murray Shooting Stars
(1978) - Early American Christmas
(1978) - General Electric's All-Star Anniversary
(1977) - That's Action
(1976) - America Salutes Richard Rodgers: The Sound of His Music
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1976) - It's Showtime
(1976) - Chesty: A Tribute to a Legend
(1976) - CBS Salutes Lucy: The First 25 Years
(1976) - Střelec
(1976) - Meanwhile, Back at the Ranch
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1975) - Rooster Cogburn
(1975) - Brannigan
(1974) - John Wayne and Glen Campbell & the Musical West
(1974) - McQ
(1973) - The American Film Institute Salute to John Ford
(1973) - Vlakoví lupiči
(1973) - Cahill, U. S. marshal
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Cancel My Reservation
(1971) - The American West of John Ford
(1971) - Režie: John Ford
(1971) - Velký Jake
(1970) - Swing Out, Sweet Land
(1970) - Raquel!
(1970) - No Substitute for Victory
(1970) - Harry Jackson: A Man and his Art
(1970) - Rio Lobo
(1970) - John Chisum
(1969) - Neporažení
(1969) - Maršál
(1968) - Zelené barety
(1968) - Bojovníci s peklem
(1967) - Dateline: Hollywood
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - A Nation Builds Under Fire
(1967) - Válečný vůz
(1966) - Velký žal
(1966) - El Dorado
(1965) - Synové Katie Elderové
(1965) - Po zlém
(1965) - Největší příběh všech dob
(1964) - Circus World
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - McLintock!
(1963) - Donovanův útes
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Nejdelší den
(1962) - 'Neath Arizona Skies
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1962) - Hatari!
(1962) - Flashing Spikes
(1961) - 10 del Texas, I
(1961) - The Challenge of Ideas
(1961) - Comancheros
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Na sever Aljašky
(1960) - Alamo
(1959) - Rio Bravo
(1959) - Kavaleristé
(1958) - Screen Snapshots: Salute to Hollywood
(1958) - The Barbarian and the Geisha
(1958) - I Married a Woman
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - Legenda o ztraceném
(1957) - Jet Pilot
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - The Conqueror
(1956) - Stopaři
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - Screen Snapshots: The Great Al Jolson
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Krvavá cesta
(1954) - Rozbouřené nebe
(1953) - Trouble Along the Way
(1953) - Three Lives
(1953) - Island in the Sky
(1953) - Hondo
(1952) - Miracle in Motion
(1952) - Tichý muž
(1952) - Big Jim McLain
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Screen Director
(1951) - Operace Pacifik
(1951) - Flying Leathernecks
(1950) - Rio Grande
(1949) - Screen Snapshots: Hollywood Rodeo
(1949) - V píscích Iwo Šimy
(1949) - The Fighting Kentuckian
(1949) - Měla žlutou stužku
(1948) - 3 Godfathers
(1948) - Wake of the Red Witch
(1948) - Fort Apache
(1948) - Červená řeka
(1947) - Tycoon
(1947) - Anděl a bandita
(1946) - Without Reservations
(1946) - Desert Command
(1945) - Zpátky do Bataan
(1945) - George White's Scandals
(1945) - Flame of Barbary Coast
(1945) - Dakota
(1945) - Byli obětováni
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Tall in the Saddle
(1943) - Stará Oklahoma
(1943) - A Lady Takes a Chance
(1942) - Reunion in France
(1942) - Pittsburgh
(1942) - Lady for a Night
(1942) - Kazisvěti
(1942) - Karibští piráti
(1942) - In Old California
(1942) - Flying Tigers
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
(1941) - The Shepherd of the Hills
(1941) - Raiders of the Desert
(1941) - Dáma z Louisiany
(1941) - A Man Betrayed
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 8: Cowboy Jubilee
(1940) - Meet the Stars: Cowboy Jubilee
(1940) - Tři tváře západu
(1940) - The Long Voyage Home
(1940) - Sedm hříšníků
(1940) - Dark Command
(1939) - Wyoming Outlaw
(1939) - Vysoko v horách
(1939) - The Night Riders
(1939) - Přepadení
(1939) - Nová hranice
(1939) - New Frontier
(1938) - The Painted Trail
(1938) - Red River Range
(1938) - Panika v Santa Fé
(1938) - Pals of the Saddle
(1938) - Overland Stage Raiders
(1937) - Idol of the Crowds
(1937) - I Cover the War
(1937) - California Straight Ahead
(1937) - Born to the West
(1937) - Adventure's End
(1936) - Vichry pustiny
(1936) - The Lonely Trail
(1936) - Sea Spoilers
(1936) - The Oregon Trail
(1936) - The Lawless Nineties
(1936) - King of the Pecos
(1936) - Conflict
(1935) - Westward Ho
(1935) - V sedle za úsvitu
(1935) - The New Frontier
(1935) - Texas Terror
(1935) - Rajské údolí
(1935) - Rainbow Valley
(1935) - Lawless Range
(1935) - Cesta pouští
(1934) - Šťastný Texasan
(1934) - Studená ocel
(1934) - Samotář Randy
(1934) - Pod nebem Arizony
(1934) - Ochránce zákona
(1934) - Na západní hranici
(1934) - Muž z Utahu
(1934) - Hranice bez zákona
(1934) - Cesta do neznáma
(1933) - The Three Musketeers
(1933) - The Telegraph Trail
(1933) - The Man from Monterey
(1933) - Somewhere in Sonora
(1933) - The Life of Jimmy Dolan
(1933) - Jezdci osudu
(1933) - His Private Secretary
(1933) - College Coach
(1933) - Cesta do Sagebrush

John Wayne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Wayne - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Wayne - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Wayne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Wayne - herec

se narodil 26.5.1907 ve městě Winterset, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Wayne

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


John Wayne
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°14’
10
 
LunaLuna:
Štír
21°12’
4
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°04’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
4°49’
10
 
MarsMars:
Kozoroh
18°20’
6
 
JupiterJupiter:
Rak
11°39’
12
 
SaturnSaturn:
Ryby
25°52’
8
 
UranUran:
Kozoroh
12°07’
6
R
NeptunNeptun:
Rak
10°57’
11
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°47’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°05’
12
R
Černá LunaLilith:
Rak
5°25’
11
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°14’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
28°30’
6
Domy:
Lev
11°31’
Vodnář
11°31’
2:
Panna
2°25’
8:
Ryby
2°25’
3:
Panna
28°08’
9:
Ryby
28°08’
Štír
0°10’
Býk
0°10’
5:
Střelec
6°39’
Blíženci
6°39’
6:
Kozoroh
11°37’
Rak
11°37’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
20°51’
11
Slun./Luna:
Lev
27°43’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »