Johnny Carson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Johnny Carson
(John William Carson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.10. 1925 - 07:15h
Místo:
Corning, Iowa
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.1.2005 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
herec, scénárista

Johnny Carson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.10.1925 - 07:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.10.1925 - 13:15  
US, Corning:
40°59' s.š., 94°44' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Johnny Carson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Johnny Carson
datum narození 23.10.1925
(herec, scénárista, instagram)

Johnny Carson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Paradise Garden: Howard Finster's Legacy
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2013) - Quality Balls: The David Steinberg Story
(2013) - Llyn Foulkes One Man Band
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2011) - Paul Williams Still Alive
(2008) - Run for Your Life
(2008) - Proboha!
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Wild Desk Ride
(1998) - Newton Boys
(1994) - The Johnny Carson Collection, His Favorite Moments from 'The Tonight Show': 1962-1992
(1993) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1992) - A Tribute to the Boys: Laurel & Hardy
(1992) - Comedy in Bloom
(1991) - Johnny Carson's 29th Anniversary
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1987) - James Stewart: A Wonderful Life
(1987) - It's Howdy Doody Time
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Sheena Easton... Act One
(1982) - Johnny Goes Home
(1981) - A Love Letter to Jack Benny
(1980) - Bob Hope for President
(1980) - Lucy Moves to NBC
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1976) - NBC: The First Fifty Years - A Closer Look
(1976) - CBS Salutes Lucy: The First 25 Years
(1976) - Joys
(1976) - The George Burns Special
(1974) - The 26th Annual Primetime Emmy Awards
(1974) - Jack Benny's Second Farewell Special
(1973) - Jack Benny's First Farewell Special
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Johnny Carson Presents the Sun City Scandals '72
(1972) - Cancel My Reservation
(1971) - The 23rd Annual Primetime Emmy Awards
(1970) - Johnny Carson Presents the Sun City Scandals '70
(1969) - The David Frost Show
(1968) - Carnival Nights
(1964) - The 16th Annual Primetime Emmy Awards
(1964) - Looking for Love
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Match Game
(1961) - Password
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - Who Do You Trust? (TV seriál)
(1955) - The Johnny Carson Show
(1954) - The Morning Show
(1954) - Earn Your Vacation (TV seriál)
(1953) - Carson's Cellar (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1948) - Toast of the Town
Johnny Carson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.10.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Johnny Carson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Johnny Carson - herec, scénárista

se narodil 23.10.1925 ve městě Corning, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Johnny Carson

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Johnny Carson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
29°36’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
13°36’
3
 
MerkurMerkur:
Štír
10°09’
1
 
VenušeVenuše:
Střelec
13°47’
2
 
MarsMars:
Váhy
16°06’
12
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
15°39’
3
 
SaturnSaturn:
Štír
14°56’
1
 
UranUran:
Ryby
22°09’
5
R
NeptunNeptun:
Lev
24°26’
10
 
PlutoPluto:
Rak
14°43’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
29°58’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°31’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
25°52’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
19°46’
3
Domy:
Štír
5°46’
Býk
5°46’
2:
Střelec
4°25’
8:
Blíženci
4°25’
3:
Kozoroh
7°29’
9:
Rak
7°29’
Vodnář
12°59’
Lev
12°59’
5:
Ryby
15°56’
Panna
15°56’
6:
Beran
13°26’
Váhy
13°26’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
24°22’
11
Slun./Luna:
Střelec
6°36’
2


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »