Johnny Cash wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Johnny Cash
(J. R. Cash)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.2. 1932 - 07:30h
Místo:
Kingsland, Arkansas
Země:
Věk:
† 71 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.9.2003 (Příčina: Cukrovka)
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista

Johnny Cash - Horoskop, Spisovatelská filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.2.1932 - 07:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.2.1932 - 13:30  
US, Kingsland:
33°52' s.š., 92°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Johnny Cash 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Johnny Cash
datum narození 26.2.1932
(zpěvák, skladatel, kytarista, instagram)

Johnny Cash - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Johnny Cash - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Johnny Cash: American Rebel
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - The Winding Stream
(2010) - Johnny Cash: Live at Montreux 1994 (koncert)
(2008) - Johnny Cash's America
(2007) - Johnny Cash - Hurt (hudební videoklip)
(2007) - The Rockabilly Legends: They Called It Rockabilly Long Before It Was Called Rock 'n' Roll
(2007) - The Other Side of the Mirror: Bob Dylan at the Newport Folk Festival
(2007) - Bob Dylan: Greatest Hits
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - Shakespeare Was a Big George Jones Fan: 'Cowboy' Jack Clement's Home Movies
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Štvanec
(2000) - Legendy folku a country (TV seriál)
(1998) - All My Friends Are Cowboys
(1997) - Tracks
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1996) - America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
(1995) - The Concert for the Rock and Roll Hall of Fame (koncert)
(1994) - Gene Autry, Melody of the West
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - The Magical World of Disney
(1986) - America (hudební videoklip)
(1986) - Poslední dny Jesse Jamese
(1986) - Dostavník
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1984) - Baron a ostrý Bill
(1983) - Provinční vražda
(1982) - Country Comes Home
(1981) - Hrdost Jesse Hallama
(1978) - Johnny Cash v Praze (koncert)
(1978) - Thaddeus Rose and Eddie
(1977) - Johnny Cash - Behind Prison Walls (koncert)
(1976) - Johnny Cash and Friends (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Ridin' the Rails: The Great American Train Story
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Columbo: Labutí píseň
(1973) - Gospel Road: A Story of Jesus
(1972) - Eat the Document
(1971) - Johnny Cash i København (koncert)
(1971) - Přestřelka
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Johnny Cash v San Quentinu (koncert)
(1969) - The Johnny Cash Show
(1967) - The Kraft Music Hall
(1962) - The Night Rider
(1961) - Door-to-Door Maniac
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1952) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Johnny Cash - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Johnny Cash - Knihy

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Johnny Cash 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Johnny Cash - zpěvák, skladatel, kytarista

se narodil 26.2.1932 ve městě Kingsland, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Johnny Cash

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Johnny Cash
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
6°45’
12
 
LunaLuna:
Štír
7°57’
8
 
MerkurMerkur:
Ryby
6°28’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
16°31’
1
 
MarsMars:
Ryby
1°08’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
15°14’
5
R
SaturnSaturn:
Vodnář
0°15’
11
 
UranUran:
Beran
17°02’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
6°36’
6
R
PlutoPluto:
Rak
20°13’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°17’
1
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°34’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
19°05’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
24°08’
8
Domy:
Ryby
22°55’
Panna
22°55’
2:
Býk
3°24’
8:
Štír
3°24’
3:
Blíženci
2°21’
9:
Střelec
2°21’
Blíženci
25°46’
Střelec
25°46’
5:
Rak
18°33’
Kozoroh
18°33’
6:
Lev
15°25’
Vodnář
15°25’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
10xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
9°21’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
7°21’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »