Johnny To wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Johnny To

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
režisér, herec

Johnny To (Johnnie To) - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
22.4.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Johnny To 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Johnny To
datum narození 22.4.1955
(režisér, herec, instagram)

Johnny To - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Saam yan hang
(2016) - Baat bou bun
(2015) - Hua lI shang ban zou
(2014) - Dan Shen Nan Nu 2
(2013) - Slepý detektiv
(2012) - Gao Hai Ba Zhi Lian II
(2012) - Drogová válka
(2011) - Život bez zásad
(2011) - Daan Gyun Naam Yu
(2009) - Nemilosrdný
(2008) - Vrabčák
(2008) - Hu die fei
(2007) - Tie saam gok
(2007) - Šílený detektiv
(2006) - Psanci
(2006) - Hak se wui yi wo wai kwai
(2005) - Volba
(2004) - Zvláštní zpravodajství
(2004) - Yau doh lung fu bong
(2004) - Lung fung dau
(2003) - 1:99 Shorts
(2003) - PTU
(2003) - Heung joh chow heung yau chow
(2003) - Daai chek liu
(2003) - Baak nin hiu gap
(2002) - Ngo joh aan gin diy gwai
(2002) - Lik goo lik goo san nin choi
(2001) - Wu Yen
(2001) - Sau sun nam nui
(2001) - Chuen jik sat sau
(2001) - An zhan 2
(2000) - La shou hui chun
(2000) - Gu nan gua nu
(1999) - Zai jian a lang
(1999) - Qiang huo
(1999) - Kdo s koho
(1998) - Zhen xin ying xiong
(1997) - Záchranné lano
(1996) - Tian ruo you qing III feng huo jia ren
(1995) - Wu wei shen tan
(1995) - Ming ri tian ya
(1993) - Zuřivý mnich
(1993) - Xian dai hao xia zhuan
(1993) - Dong fang san xia
(1993) - Bosonohý kluk
(1992) - Ti dao bao
(1992) - Shen si guan
(1991) - Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
(1991) - Sha tan zai yu zhou shi nai
(1990) - Te jing 90 II zhi wang ming tian ya
(1990) - Ji xing gong zhao
(1990) - Ai de shi jie
(1989) - Te jing 90
(1989) - A lang de gu shi
(1988) - Zvláštní policejní jednotka zasahuje ve městě
(1988) - It's No Heaven
(1988) - Ba xing bao xi
(1987) - Qi nian zhi yang
(1985) - Suet san fei wu (TV seriál)
(1980) - Bi shui han shan duo ming jin

Johnny To - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Johnny To - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Johnny To 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Johnny To - režisér, herec

se narodil 22.4.1955 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Johnny To

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Johnny To
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
1°35’
 
LunaLuna:
Býk
0°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
0°47’
 
VenušeVenuše:
Ryby
27°26’
 
MarsMars:
Blíženci
7°46’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°55’
 
SaturnSaturn:
Štír
19°06’
R
UranUran:
Rak
23°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°44’
R
PlutoPluto:
Lev
24°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°31’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°46’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°16’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »