Jon Bon Jovi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jon Bon Jovi
(John Francis Bongiovi Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.3. 1962 - 20:45h
Místo:
Rahway, New Jersey
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Jon Bon Jovi - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.3.1962 - 20:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.3.1962 - 01:45  
US, Rahway:
40°30' s.š., 74°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jon Bon Jovi 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jon Bon Jovi
datum narození 2.3.1962
(herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista, instagram)

Jon Bon Jovi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2015) - The Timeline
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Lost in America
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2013) - 12-12-12
(2013) - Two: The Story of Roman & Nyro
(2013) - Pavarotti - hlas pro věčnost
(2012) - Katie
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - Bon Jovi: Live (koncert)
(2011) - Šťastný Nový rok
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Bon Jovi - The Circle Tour (koncert)
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Bon Jovi: When We Were Beautiful
(2009) - Bon Jovi: Live at Madison Square Garden (koncert)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - Bon Jovi - In Rio de Janeiro: Live 1990 (koncert)
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Bon Jovi - Music In Review (koncert)
(2006) - Rock Milestones - Bon Jovi's Slippery When Wet
(2006) - Pucked
(2005) - Cinderella: Rocked, Wired & Bluesed - The Greatest Video Hits (hudební videoklip)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Cry Wolf
(2004) - The X Factor
(2003) - The Best Hit USA
(2002) - American Idol
(2002) - Upíři 2: Nemrtví
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - Bon Jovi - It's My Life (hudební videoklip)
(2000) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Bon Jovi: The Crush Tour (koncert)
(2000) - Pošli to dál
(2000) - Ponorka U-571
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Row Your Boat
(1998) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Neohlížej se
(1997) - Songs & Visions (koncert)
(1997) - Little City
(1997) - Destination Anywhere
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Bon Jovi: Live from London (koncert)
(1995) - Valentino
(1994) - Howard Stern
(1994) - American Bandstand's Teen Idol
(1994) - The Great Music Experience
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1991) - Ozzy Osbourne: Don't Blame Me
(1990) - Mladé pušky II
(1989) - Moscow Music Peace Festival (koncert)
(1987) - Rockstop!
(1987) - The Return of Bruno
(1985) - Larry King Live
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
Jon Bon Jovi - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.3.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jon Bon Jovi 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jon Bon Jovi - herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

se narodil 2.3.1962 ve městě Rahway, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jon Bon Jovi

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Jon Bon Jovi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
12°00’
5
 
LunaLuna:
Kozoroh
25°07’
4
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°52’
4
 
VenušeVenuše:
Ryby
20°24’
5
 
MarsMars:
Vodnář
22°44’
4
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°49’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
6°43’
4
 
UranUran:
Lev
27°55’
11
R
NeptunNeptun:
Štír
13°24’
1
R
PlutoPluto:
Panna
8°46’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
16°46’
10
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°50’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°42’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°37’
2
Domy:
Váhy
17°44’
Beran
17°44’
2:
Štír
15°07’
8:
Býk
15°07’
3:
Střelec
16°30’
9:
Blíženci
16°30’
Kozoroh
20°39’
Rak
20°39’
5:
Vodnář
23°59’
Lev
23°59’
6:
Ryby
23°18’
Panna
23°18’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
4°12’
11
Slun./Luna:
Vodnář
18°33’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »