Jon Voight wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jon Voight
(Jonathan Vincent Voight)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.12. 1938 - 11:50h
Místo:
Yonkers, New York
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jon Voight - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.12.1938 - 11:50  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.12.1938 - 16:50  
US, Yonkers:
40°56' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jon Voight 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jon Voight
datum narození 29.12.1938
(herec, instagram)

Jon Voight - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Same Kind of Different as Me
(2016) - Fantastická zvířata a kde je najít
(2015) - Woodlawn
(2015) - The Wizard
(2015) - Reagan
(2015) - Baby Geniuses and the Treasures of Egypt
(2015) - Baby Geniuses and the Space Baby
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Go-Go Boys: The Inside Story of Cannon Films
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2013) - Závod s časem
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Dracula: The Dark Prince
(2013) - Baby Geniuses: Baby Squad Investigators
(2012) - Pablo
(2012) - Casting By
(2012) - Beyond
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Beatles Stories
(2010) - Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
(2010) - Lone Star (TV seriál)
(2010) - Hvězdný prach
(2009) - Source of Pride: The Making of 'Pride and Glory'
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Hrdost a sláva
(2008) - Čtvery vánoce
(2008) - Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
(2007) - Xposé
(2007) - Brando
(2007) - The Uninvited
(2007) - Transformers
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2007) - Bratz
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Celebrating Schlesinger
(2006) - Cesta za vítězstvím
(2006) - Krvavý úsvit
(2005) - The Young Turks
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Papež Jan Pavel II.
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Supersmradi - Malí Géniové 2
(2004) - Pět starých známých
(2004) - Manchurianský kandidát
(2004) - Lovci pokladů
(2004) - Karate Dog
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Americký chopper
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Jasperský lynč
(2003) - Díry
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Intimate Portrait: Jennifer Lopez
(2002) - Hal Ashby: A Man Out of Time
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Druhá řada
(2001) - Journey to the Screen: The Making of 'Pearl Harbor'
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Britney Spears Live from Las Vegas (koncert)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Vzpoura
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Lara Croft - Tomb Raider
(2001) - Jack a stonek fazole
(2001) - Ali
(2000) - The Genocide Factor
(2000) - A Constant Forge
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Cheryl Ladd
(1999) - Varsity blues
(1999) - Noemova archa
(1999) - Flanderský pes
(1999) - Boys Will Be Boys
(1998) - Zprostředkovatel
(1998) - Nepřítel státu
(1998) - Generál
(1997) - Vyvolávač deště
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - U-Turn
(1997) - Atentát
(1997) - Anakonda
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Vězeňský kovboj
(1995) - The Tin Soldier
(1995) - Nelítostný souboj
(1994) - Midnight Cowboy Revisited
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Potopení lodi Rainbow Warrior
(1992) - Poslední z kmene
(1992) - Eternity
(1991) - Černobyl
(1986) - Květ pouště
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1985) - Splašený vlak
(1983) - Stůl pro pět
(1982) - Lookin' to Get Out
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - Šampion
(1978) - Návrat domů
(1975) - Soudce a jeho kat
(1974) - Krycí název Oděsa
(1974) - Conrack
(1973) - The All-American Boy
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Vysvobození
(1970) - Revolucionář
(1970) - Hlava 22
(1969) - Půlnoční kovboj
(1969) - Out of It
(1967) - Nebojácný Frank
(1967) - Hodina pušek
(1966) - Summer Fun (TV seriál)

Jon Voight - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jon Voight - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.12.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jon Voight 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jon Voight - herec

se narodil 29.12.1938 ve městě Yonkers, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jon Voight

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Jon Voight
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
7°19’
10
 
LunaLuna:
Beran
4°26’
12
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°21’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
25°50’
8
 
MarsMars:
Štír
11°03’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°59’
12
 
SaturnSaturn:
Beran
11°25’
1
 
UranUran:
Býk
14°04’
1
R
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
6
R
PlutoPluto:
Lev
0°52’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°00’
7
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°54’
11
 
CheirónCheirón:
Rak
7°05’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
7°41’
4
Domy:
Beran
10°34’
Váhy
10°34’
2:
Býk
19°07’
8:
Štír
19°07’
3:
Blíženci
14°26’
9:
Střelec
14°26’
Rak
5°34’
Kozoroh
5°34’
5:
Rak
27°38’
Kozoroh
27°38’
6:
Lev
26°17’
Vodnář
26°17’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
23°04’
11
Slun./Luna:
Vodnář
20°53’
11


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »