Jonah Hill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jonah Hill
(Jonah Hill Feldstein)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec

Jonah Hill - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.12.1983 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jonah Hill 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jonah Hill
datum narození 20.12.1983
(herec, instagram)

Jonah Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - How to Train Your Dragon 3
(2017) - The Adventurer's Handbook
(2017) - MIB 23
(2017) - Good Time Gang
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Týpci a zbraně
(2016) - Sausage Party
(2016) - Ave, Caesar!
(2015) - Pravdivý příběh
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - 22 Jump Street
(2014) - LEGO® příběh
(2014) - Jak vycvičit draka 2
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Comedy Central Roast of James Franco
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - 21 Jump street
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - Nespoutaný Django
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - Spratci na zabití
(2011) - Moneyball
(2011) - Dragons: Gift of the Night Fury
(2011) - Allen Gregory (TV seriál)
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Megamysl
(2010) - Legend of the Boneknapper Dragon
(2010) - Jak vycvičit draka
(2010) - Dostaň ho tam
(2010) - Cyrus
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Umění lhát
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Komici
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Skandály ze života zvířat
(2008) - Kopačky
(2008) - Každý má svůj sen
(2008) - Horton
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Superbad
(2007) - Rocket Science
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - Human Giant (TV seriál)
(2007) - Božský Evan
(2006) - Reject Rejection: The Making of 'Accepted'
(2006) - Adam's Accepted Chronicles
(2006) - 10 položek a méně
(2006) - Král videoher
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2006) - Clark and Michael (TV seriál)
(2006) - Campus Ladies (TV seriál)
(2006) - Bezva vejška
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - 40 let panic
(2005) - Pancho's Pizza
(2004) - Mám rád Huckabees
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)

Jonah Hill - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jonah Hill - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - MIB 23

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1983 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jonah Hill 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jonah Hill - herec

se narodil 20.12.1983 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jonah Hill

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Jonah Hill
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
28°01’
 
LunaLuna:
Rak
3°33’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°26’
 
VenušeVenuše:
Štír
16°10’
 
MarsMars:
Váhy
18°23’
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°18’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°53’
 
UranUran:
Střelec
10°28’
 
NeptunNeptun:
Střelec
28°54’
 
PlutoPluto:
Štír
1°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°08’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°56’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »