Jordi Mollà wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jordi Mollà
(Jordi Mollà Perales)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
L'Hospitalet de Llobregat
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Jordi Mollà - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.7.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jordi Mollà 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jordi Mollà
datum narození 1.7.1968
(herec, instagram)

Jordi Mollà - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Man Who Was Thursday
(2016) - Term Life
(2016) - I Brake for Gringos
(2016) - The Godmother
(2016) - Geography of the Heart
(2016) - Criminal
(2016) - #BuscandoaInés
(2015) - Aragón rodado
(2015) - V srdci moře
(2015) - Milovník po italsku
(2015) - Ant-Man
(2013) - Riddick
(2013) - Desire
(2012) - 100 metri dal paradiso
(2012) - Pistole v každé ruce
(2011) - There Be Dragons
(2011) - Colombiana
(2010) - Zenitram
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2010) - The Making of Plus One
(2010) - Nádech
(2010) - Bunraku
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Buscando a Penélope
(2009) - El Cónsul de Sodoma
(2008) - Stevie
(2008) - Konspirace v El Escorialu
(2008) - Inconceivable
(2008) - Che Guevara: Partyzánská válka
(2007) - Prachy v trapu
(2007) - Královna Alžběta: Zlatý věk
(2007) - Caravaggio
(2006) - Obchodník se smrtí
(2006) - GAL
(2006) - Antonín - Boží bojovník
(2005) - Bez lidí
(2004) - The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
(2004) - Pevnost Alamo
(2003) - Tulse Luper Suitcases, The: Antwerp
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2003) - Mizerové II
(2002) - No somos nadie
(2001) - Son de mar
(2001) - Kokain
(2000) - Segunda piel
(1999) - Volvérunt
(1999) - Nikdo nikoho nezná
(1998) - El Pianista
(1998) - Los años bárbaros
(1998) - Dolar za mrtvého
(1997) - Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
(1997) - La Cible
(1997) - La Buena estrella
(1996) - La Celestina
(1995) - Květ mého tajemství
(1995) - Hombres siempre mienten, Los
(1994) - Todo es mentira
(1994) - Mi hermano del alma
(1994) - Historias del Kronen
(1994) - Historias de la puta mili
(1994) - Le Fusil de bois
(1994) - Alegre ma non troppo
(1992) - Zabít Elizabeth
(1992) - Šunka, šunka
(1992) - Revolver
(1989) - Granja, La (TV seriál)
(1988) - Potser no sigui massa tard
(1984) - Cinema 3

Jordi Mollà - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jordi Mollà 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jordi Mollà - herec

se narodil 1.7.1968 ve městě L'Hospitalet de Llobregat
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jordi Mollà

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Jordi Mollà
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°41’
 
LunaLuna:
Panna
14°23’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
23°18’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°44’
 
MarsMars:
Rak
6°53’
 
JupiterJupiter:
Panna
2°27’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°25’
 
UranUran:
Panna
25°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°03’
R
PlutoPluto:
Panna
20°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°19’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°25’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°21’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »