Josef Abrhám wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Abrhám

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Josef Abrhám - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1939 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Abrhám 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Abrhám
datum narození v roce *1939
(herec, instagram)

Josef Abrhám - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2015) - Korunní princ
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Hoteliér
(2013) - Přijde letos Ježíšek?
(2013) - Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Ztracená brána
(2011) - Film o filmu Odcházení
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Odcházení
(2010) - Kinorama
(2010) - Strašidla na Kulíkově (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Anatomie gagu
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Ohlédnutí za seriálem Hraběnky
(2007) - Lavičkáři
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Ladislav Smoček
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Kráska v nesnázích
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Černá karta
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Profil - Jan Kaplický
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Konečná stanice
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2002) - Sonar
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Pohádky z lesa (TV seriál)
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - ELFilm
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1996) - Play Strindberg
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Murray Schisgal: Stenotypisté
(1994) - Andělské oči
(1993) - Šakalí léta
(1993) - Noc rozhodnutí
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Kafka
(1990) - Šaráda
(1990) - V žáru královské lásky
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1990) - Audience
(1989) - El Mar es azul
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Svědek času
(1988) - Serenáda
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Portrét krále komiků
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Přátelé
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Mladé víno
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Dokonalý muž, dokonalá žena
(1986) - C.k. dezertéři
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jubileum
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1985) - Experiment Eva
(1984) - ABECEDA
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Bandité
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Hráči (divadelní záznam)
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Netopýr
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Trhák
(1980) - Spánek
(1980) - Panenka
(1980) - Deník
(1980) - Demokrati
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Tím pádem
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Polská krev
(1978) - Kulový blesk
(1977) - O zvířátkách pana Krbce (TV seriál)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Doktor Bolíto (TV seriál)
(1976) - Štipku soli
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Tetované časom
(1975) - Sluníčko
(1975) - Operace "Daybreak"
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Půlpenny
(1974) - Prkno
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Niečo si musíš vymyslieť
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Cesta do Pristolu
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Pokus o vraždu
(1972) - Tím hůř, když padnou
(1972) - Morgiana
(1971) - Pieter Brueghel - Senoseč
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Šance
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Konfrontace
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Valerie a týden divů
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - 322
(1969) - Pasiáns
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Hvězda
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Ezop
(1969) - Bellevue
(1969) - Aksál
(1968) - Pražské noci
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Ostře sledované vlaky
Josef Abrhám - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Abrhám 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Abrhám - herec

se narodil v roce *1939 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Abrhám

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Josef Abrhám
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°35’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°44’
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°32’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°33’
 
MarsMars:
Ryby
16°11’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°31’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°35’
R
UranUran:
Býk
18°44’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°27’
 
PlutoPluto:
Lev
2°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
26°28’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°03’
 
CheirónCheirón:
Rak
18°41’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »