Josef Dvořák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Dvořák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec, komik

Josef Dvořák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Dvořák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Dvořák
datum narození v roce *1942
(herec, komik, instagram)

Josef Dvořák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Osmy
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Josef Dvořák
(2011) - Legendární historky
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tak neváhej a hrej si!
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Což takhle dát si Janžurku!
(2010) - 13. komnata Hany Talpové
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Inspektor Fousek na stopě (TV seriál)
(2006) - Žito
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čaroděj z nafukovacího stromu (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Revizor
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Méďové II - Povídání pro Aničku (TV seriál)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Peklem s čertem
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1999) - O vodníku Čepečkovi
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Svatba
(1997) - Skopičinky a malůvky Mistra Libora Vojkůvky (TV seriál)
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu (divadelní záznam)
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Něco od Dvořáka...
(1993) - Činčin
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Černí baroni
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Miss Československo
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Kleofášovy trampoty (TV seriál)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Video a já
(1988) - Dárky
(1988) - Sedm sestřiček
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Jedeme dál
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Velká sýrová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Nevěra
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Videostop
(1985) - V hlavní roli režisér
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - Galasuperšou
(1985) - S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
(1985) - Psí povídání (TV seriál)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Magazín Jů Hele: Cesta do srdce osmého trpaslíka
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - O líném Honzovi
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Divoké sny Maxipsa Fíka (TV seriál)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Ze staré drogerie
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Jak Kačenka hledala tátu
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - O statečné princezně
(1980) - Dveře
(1980) - Bob a Bobek grandšou
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Budulínek Mandelinka
(1979) - Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Řemen
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Maxipes Fík filmuje
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1977) - Byla jednou koťata (TV seriál)
(1976) - Traja chrobáci
(1976) - Parta hic
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Maxipes Fík (TV seriál)
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - O kráse pohybu
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Francouzské pohádky (TV seriál)
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - Muž z Londýna
(1974) - Má hlava je včelín (divadelní záznam)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hlavičkove rozprávky (TV seriál)
(1973) - Vydržte až do půlnoci

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Dvořák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Dvořák - herec, komik

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Dvořák

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Josef Dvořák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
4°38’
 
LunaLuna:
Lev
24°38’
 
MerkurMerkur:
Býk
10°30’
 
VenušeVenuše:
Ryby
18°44’
 
MarsMars:
Blíženci
29°32’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°11’
 
SaturnSaturn:
Býk
28°19’
 
UranUran:
Býk
28°53’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°34’
R
PlutoPluto:
Lev
3°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°46’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°05’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°26’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »