Josef Karlík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Karlík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kroměříž
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Karlík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.3.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Karlík 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Karlík
datum narození 19.3.1928
(herec, instagram)

Josef Karlík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Marta padesátiletá
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Tomáš Becket (divadelní záznam)
(1996) - Prsten a řetěz
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1995) - Valčík na uvítanou
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1994) - Noční stráž
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Hráč
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Sci-fi aneb Slavný Peterka
(1991) - Případ Salieri
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Maestro
(1989) - Úraz
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - O komtesce a zbojníkovi
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Mág
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Stopy zločinu: Případ pobožné mumie
(1986) - Případ žárlivého muže
(1986) - Principálka
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Škola hrou
(1984) - Slaný sníh
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Nasredin
(1984) - Figarova svatba
(1984) - Černá hodinka - O Jaromilovi a Květoslavě
(1984) - Černá hodinka - Čertova studně
(1983) - Myslivecký bál
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Slivovice
(1983) - Muž nie je žiadúci
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Komtesa Mary
(1983) - Chladna zrána
(1983) - Černá hodinka - O strašidlech
(1983) - Černá hodinka - O spravedlnosti
(1982) - Všichni se ptají, komu to hrají
(1982) - Černá hodinka - O pokladech
(1982) - Zloděj
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Příběh chlapce, který miloval svou práci
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Motiv
(1982) - Kouzelnice
(1982) - Černá hodinka - O štěstí
(1982) - Černá hodinka - O loupežnících
(1982) - Archimédův bod
(1982) - Angličanka
(1981) - Vašíček a lesní muži
(1981) - Trojúhelníková podobnost
(1981) - O vodě, lásce a štěstí
(1981) - Noc na zámku
(1981) - Mezi námi kluky
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Trnové pole
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Rváč
(1980) - Noční expres
(1980) - Lázně
(1980) - Konec dětských lásek (TV seriál)
(1979) - Opustíš-li mne...
(1979) - O podivném draku na Kamenné Hůrce
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Mejdan na písku
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dlouhá silvestrovská noc
(1979) - Brok
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1978) - Exponát smrti
(1978) - Búrajú starú pec
(1978) - Aktovka
(1977) - Rusalka
(1977) - Prokop Diviš
(1977) - Parádní číslo
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Krejčí Záševek a bradatý kámen
(1976) - Racek (divadelní záznam)
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Strýčkův sen
(1970) - Jazz kontra dechovka
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Der Streit um den Sergeanten Grischa
(1970) - Pařížská komuna
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV seriál)
(1969) - Ptáček
(1969) - Čepice pro kašpárka
(1968) - Josefina
(1968) - Jdi za zeleným světlem
(1967) - Traktér u královny Pedauky
(1967) - Osudná smyčka
(1966) - Úspěch
(1965) - Sjezd abiturientů
(1965) - Perlový náhrdelník
(1965) - At' žije republika
(1964) - Smrt Tarelkina
(1964) - Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.3.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Karlík 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Karlík - herec

se narodil 19.3.1928 ve městě Kroměříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Karlík

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Josef Karlík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
28°38’
 
LunaLuna:
Vodnář
26°52’
 
MerkurMerkur:
Ryby
1°06’
 
VenušeVenuše:
Ryby
1°40’
 
MarsMars:
Vodnář
15°22’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°11’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°03’
 
UranUran:
Beran
3°05’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°59’
R
PlutoPluto:
Rak
14°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°26’
 
CheirónCheirón:
Býk
3°25’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »