Josef Koza wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Koza

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dvůr Králové nad Labem
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Koza - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Koza 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Josef Koza
datum narození 13.3.1921
(herec, instagram)

Josef Koza - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1975) - Smrt krásných srnců
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavlínka
(1974) - Muž z Londýna
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Holky z porcelánu
(1974) - Břetislav a Jitka
(1973) - Zlá noc
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Inženýr
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Lekce
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - První láska
(1969) - Po stopách krve
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Horký vzduch
(1965) - Fotbal
(1964) - Vysoká zeď
(1964) - Preclík
(1964) - Láska nebeská
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Naděje
(1963) - Maškaráda
(1963) - Lichá středa
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Černý Petr
(1962) - Život bez kytary
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pouta
(1961) - Návštěva
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Černobílá Sylva
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Nenávist
(1960) - Černá sobota
(1959) - Velká samota
(1957) - Škola otců
(1956) - Synové hor
(1938) - Vandiny trampoty

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Koza 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Koza - herec

se narodil 13.3.1921 ve městě Dvůr Králové nad Labem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Koza

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Josef Koza
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°22’
 
LunaLuna:
Býk
6°24’
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°53’
R
VenušeVenuše:
Býk
4°02’
 
MarsMars:
Beran
21°18’
 
JupiterJupiter:
Panna
12°53’
R
SaturnSaturn:
Panna
21°21’
R
UranUran:
Ryby
6°34’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°22’
R
PlutoPluto:
Rak
6°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°12’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »