Josef Laufer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Laufer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Les Sables-d'Olonne
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
zpěvák, herec, textař, moderátor

Josef Laufer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.8.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Laufer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Laufer
datum narození 11.8.1939
(zpěvák, herec, textař, moderátor, instagram)

Josef Laufer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2015) - Tajemství Josefa Laufera
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2013) - Kameňák 4
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Slovenka roka 2010
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Silvester 2010
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2007) - Bailando: Vytancuj si svoj sen!
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Kameňák
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Zvon Lukáš
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zwei Kessel Buntes
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1998) - Šoubyznys
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Nebezpečná kořist
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Jak zabít McCarthyho
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Bláznivá láska
(1990) - Poslední motýl
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1988) - Starosta má starosti
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Küldetés Evianba
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Náhradník
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Domácí úkoly
(1987) - Zuřivý reportér
(1986) - Sbohem lásko, já jedu dál (hudební videoklip)
(1985) - Tržište senzací (TV seriál)
(1985) - Štěstí
(1984) - Tahle jízda nekončí
(1984) - ABECEDA
(1983) - Sbohem lásko, já jedu dál (hudební videoklip)
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Čaj o piatej
(1980) - Challenge of the Tiger
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Panna a netvor
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Den pro mou lásku
(1975) - Páni kluci
(1975) - Operace "Daybreak"
(1974) - Keď swing bol kráľom
(1973) - Malé šípy (hudební videoklip)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Znojemský sen
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
(1970) - Televarieté
(1969) - Madam a sedm loupežníků
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Gentlemani (divadelní záznam)
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Guide
(1968) - Gramohit 68
(1967) - Silvestr 1967: S našinci kolem Evropy
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1967) - Jak se krade milión
(1965) - Armstrong
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Revue pre jeden a pol orchestra
(1964) - Der Goldene Schuß
(1964) - Horečka
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Dobrodružství s nahým klukem

Josef Laufer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Laufer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Laufer - zpěvák, herec, textař, moderátor

se narodil 11.8.1939 ve městě Les Sables-d'Olonne
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Laufer

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Josef Laufer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
17°54’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°49’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°28’
R
VenušeVenuše:
Lev
10°58’
 
MarsMars:
Kozoroh
24°58’
R
JupiterJupiter:
Beran
8°31’
R
SaturnSaturn:
Býk
1°15’
 
UranUran:
Býk
21°50’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°46’
 
PlutoPluto:
Lev
1°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°06’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°05’
 
CheirónCheirón:
Rak
15°41’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »