Josef Oliak wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Oliak

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Oliak - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.11.1869 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Oliak 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Oliak
datum narození 5.11.1869
(herec, instagram)

Josef Oliak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1953) - Tajemství krve
(1952) - Pyšná princezna
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Mordová rokle
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Zvony z rákosu
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Daleká cesta
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Čapkovy povídky
(1944) - Prstýnek
(1943) - Experiment
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Městečko na dlani
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Rukavička
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Noční motýl
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1939) - Teď zas my
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Lucerna
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Boží mlýny
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčátko z venkova
(1936) - Vojnarka
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Páter Vojtěch
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - V cizím revíru
(1934) - Polská krev
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Matka Kráčmerka
(1933) - V tom domečku pod Emauzy
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Sedmá velmoc
(1933) - Revizor
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Před maturitou
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Písničkář
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1929) - Takový je život
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hříchy lásky
(1928) - Z lásky
(1928) - Hřích
(1927) - Sextánka
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1927) - Batalion
(1926) - Válečné tajnosti pražské
(1926) - Švejk na frontě
(1926) - Řina
(1926) - Prach a broky
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - Dobrý voják Švejk
(1926) - Bludné duše
(1926) - Babinský
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Vyznavači slunce
(1925) - Syn hor
(1925) - Lucerna
(1925) - Josef Kajetán Tyl
(1925) - Do panského stavu

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1869 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Oliak 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Oliak - herec

se narodil 5.11.1869 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Oliak

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Josef Oliak
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°08’
 
LunaLuna:
Střelec
4°05’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°20’
 
VenušeVenuše:
Střelec
26°56’
 
MarsMars:
Střelec
13°06’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°18’
R
SaturnSaturn:
Střelec
15°29’
 
UranUran:
Rak
21°57’
R
NeptunNeptun:
Beran
17°29’
R
PlutoPluto:
Býk
17°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°21’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°00’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »