Josef Patočka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Patočka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Patočka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Patočka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Patočka
datum narození 25.10.1914
(herec, instagram)

Josef Patočka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Případ se psem
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - V kleštích
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1986) - Pěsti ve tmě
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Záchvěv strachu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Na dvoře vévodském
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Egyptologové
(1974) - Aero 30
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Kost v krku
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Muzikant
(1970) - Věc Makropulos (divadelní záznam)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Směšný pán
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1964) - Tancovačka
(1962) - Zelené obzory
(1961) - Aristokrati (divadelní záznam)
(1954) - Přiznání Václava Urbánka

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Patočka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Patočka - herec

se narodil 25.10.1914 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Patočka

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Josef Patočka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
25°46’
 
MerkurMerkur:
Štír
22°45’
 
VenušeVenuše:
Střelec
9°23’
 
MarsMars:
Štír
17°57’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
12°52’
 
SaturnSaturn:
Rak
2°14’
R
UranUran:
Vodnář
7°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
0°26’
 
PlutoPluto:
Rak
2°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°39’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°47’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »