Josef Příhoda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Příhoda
(Josef Ferdinand Príhoda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Příhoda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.9.1888 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Příhoda 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Příhoda
datum narození 24.9.1888
(herec, instagram)

Josef Příhoda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Káťa a krokodýl
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Preclík
(1963) - Začít znova
(1963) - Modrý autobus
(1963) - Král Králů
(1962) - Prosím, nebudit!
(1961) - Tereza
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1961) - Králíci ve vysoké trávě
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Florián
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1960) - Bílá spona
(1959) - Taková láska
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Povodeň
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Kasaři
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Robinsonka
(1956) - Dědeček automobil
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Z mého života
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Obušku, z pytle ven!
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Krejčovská povídka
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1950) - V trestném území
(1950) - Přiznání
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Nikdo nic neví
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Muzikantská Liduška
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Nevinná
(1939) - Mořská panna
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Zborov
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Panenka
(1938) - Koldi - Petosa
(1938) - Děti na zakázku
(1937) - Poručík Alexander Rjepkin
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Páter Vojtěch
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Maryša
(1935) - Cácorka
(1934) - Z bláta do louže
(1933) - Sedmá velmoc
(1933) - Exekutor v kabaretu
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Malostranští mušketýři
(1931) - Třetí rota
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1927) - Květ ze Šumavy

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1888 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Příhoda 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Příhoda - herec

se narodil 24.9.1888 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Příhoda

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Josef Příhoda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
1°50’
 
LunaLuna:
Býk
19°48’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°43’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°03’
 
MarsMars:
Střelec
9°16’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
16°30’
 
UranUran:
Váhy
16°37’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
2°13’
R
PlutoPluto:
Blíženci
5°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°05’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°59’
 
CheirónCheirón:
Rak
11°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »