Josef Somr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Somr

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1934 (?)
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec

Josef Somr - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1934 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Somr 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Somr
datum narození v roce *1934
(herec, instagram)

Josef Somr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Láska za milion
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Kulatá pohádka
(2013) - Moc má jméno šibenice
(2013) - Kovář z Podlesí
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Brumlik a Animuk
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2009) - Přízrak svobody II
(2009) - Snění o samotě
(2009) - Pamětnice
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2009) - Dilino a čert
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Vzkaz
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Přání
(2007) - Film o filmu: O rodičích a dětech
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - O rodičích a dětech
(2007) - Muž a stín
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Madla a Ťap (TV seriál)
(2005) - Poutní místa (TV seriál)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Povodeň
(2005) - Kočičí princezna
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Konečná stanice
(2003) - Společník
(2003) - Říkadla Josefa Lady
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Okno
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Malvína
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2003) - Čert ví proč
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
(2002) - Poutní místa: Velehrad
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Uniforma
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Královský slib
(2001) - The Gin Game (divadelní záznam)
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Na zámku
(2000) - Der Lebensborn - Pramen života
(1999) - Velký případ
(1999) - Spirála nenávisti
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Nenávist
(1999) - Bubáci a Hastrmani (TV seriál)
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Travis
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1995) - Zelňačka
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1993) - Cesty formana Šejtročka (TV seriál)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Hřeben
(1992) - Helimadoe
(1992) - Dotvoření
(1992) - Černí baroni
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Svědkyně
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Stopařky neberu!
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Deník ničemy (divadelní záznam)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Třetí táta
(1988) - Milionová láska
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Večerní svítání
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Strašidla z Vikýře
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Spor o bohyni
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Mladé víno
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Čardášová Julie
(1985) - Cawdor a Fera
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - O tom, jak v Sušici padal vlažný sníh
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Vinobraní
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Pouť králů
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Jako bychom se ani neznali (divadelní záznam)
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Zralé víno
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Pytláci
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Netopýr
(1981) - Můžeš mi odpustit?
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Evžen mezi námi

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Somr 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Somr - herec

se narodil v roce *1934 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Somr

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Josef Somr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°49’
 
LunaLuna:
Býk
13°08’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°28’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°32’
 
MarsMars:
Beran
24°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°27’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
25°53’
 
UranUran:
Beran
27°13’
 
NeptunNeptun:
Panna
9°56’
R
PlutoPluto:
Rak
22°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
19°32’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
1°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »