Josef Steigl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Steigl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rakousko-Uhersko
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Steigl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.4.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Steigl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Steigl
datum narození 14.4.1897
(herec, instagram)

Josef Steigl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Vajíčko
(1964) - Starci na chmelu
(1963) - Věštec
(1963) - Máte doma lva?
(1963) - Král Králů
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Handlíři
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Velká cesta
(1962) - Prosím, nebudit!
(1962) - Pozor, volá Liška...
(1962) - Horoucí srdce
(1962) - Deštivý den
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Okamžik, spojím!
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Hlídač dynamitu
(1960) - Bílá spona
(1959) - Taková láska
(1959) - První a poslední
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Co řekne žena...
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Případ ještě nekončí
(1956) - Jen čtvrt hodinky?
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Robinsonka
(1956) - Přišel na návštěvu
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Herecké anekdoty
(1955) - Obušku, z pytle ven!
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Na konci města
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Tajemství krve
(1952) - Únos
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Anna proletářka
(1950) - Zocelení
(1950) - V trestném území
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Dva ohně
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Železný dědek
(1948) - Svědomí
(1948) - Návrat domů
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1948) - Dnes neordinuji
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Polibek ze stadionu
(1944) - Prstýnek
(1944) - Paklíč
(1943) - Žíznivé mládí
(1943) - Experiment
(1942) - Městečko na dlani
(1939) - Tulák Macoun
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Pán a sluha
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Naši furianti
(1936) - Trhani
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - Na sluneční straně
(1932) - Před maturitou
(1932) - Písničkář
(1929) - Chudá holka

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Steigl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Steigl - herec

se narodil 14.4.1897 ve městě Rakousko-Uhersko
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Steigl

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Josef Steigl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°47’
 
LunaLuna:
Panna
16°14’
 
MerkurMerkur:
Býk
7°58’
 
VenušeVenuše:
Býk
15°55’
R
MarsMars:
Rak
11°32’
 
JupiterJupiter:
Panna
0°26’
R
SaturnSaturn:
Štír
29°45’
R
UranUran:
Štír
28°18’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
18°06’
 
PlutoPluto:
Blíženci
12°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°39’
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°56’
 
CheirónCheirón:
Štír
12°02’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »