Josef Střecha wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Střecha

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Úvaly
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
kameraman, herec

Josef Střecha - Horoskop, Kameramanská filmografie

Datum narození:
3.11.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Střecha 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Střecha
datum narození 3.11.1907
(kameraman, herec, instagram)

Josef Střecha - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1969) - Popel
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Svatba jako řemen
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1965) - Intimní osvětlení
(1964) - Marie
(1963) - Handlíři
(1962) - Zámek pro Barborku
(1961) - Zbabělec
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Všude žijí lidé
(1959) - 105% alibi
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Kasaři
(1958) - Hry a sny
(1957) - Bomba
(1956) - Synové hor
(1956) - Honzíkova cesta
(1955) - Po noci den
(1955) - Obušku, z pytle ven!
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Schuß um Mitternacht
(1950) - Přiznání
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Münchnerinnen
(1949) - Dva ohně
(1948) - Železný dědek
(1948) - Dnes neordinuji
(1948) - Daleká cesta
(1947) - Spuk im Schloß
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Muži ve fraku
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Cesta k barikádám
(1946) - V horách duní
(1946) - Právě začínáme
(1945) - Vlast vítá
(1945) - Kolesa dějin
(1944) - Sedm záhadných dopisů
(1944) - Liebesbriefe
(1944) - Ein fröhliches Haus
(1943) - Slabá chvíle
(1942) - Zug fährt ab, Ein
(1942) - Zlaté dno
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Jenny und der Herr im Frack
(1941) - Advokát chudých
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Směry života
(1940) - Peřeje
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Konečně sami
(1940) - Dva týdny štěstí
(1939) - V těžkém podezření
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Film o státním rybníkářství
(1938) - Zborov
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Soud boží
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Cestou křížovou
(1937) - Matčina zpověď
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Armádní dvojčata
(1936) - Svátek práce ve Zlíně 1936
(1936) - Jeseníky
(1934) - V cizím revíru
(1934) - Rozpustilá noc
(1932) - Mizející svět
(1932) - IX. slet všesokolský v Praze
(1929) - Pražský Monte Christo

Josef Střecha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Řetěz
(1981) - Konečná stanice
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Trhák
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Díky, pane Kříženecký
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kulový blesk
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Dým bramborové natě
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Hřiště
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Milenci v roce jedna
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Červená kůlna
(1945) - Jenom krok
(1936) - Naše XI.

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Střecha 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Střecha - kameraman, herec

se narodil 3.11.1907 ve městě Úvaly
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Střecha

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Josef Střecha
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
9°54’
 
LunaLuna:
Váhy
8°54’
 
MerkurMerkur:
Štír
29°37’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°45’
 
MarsMars:
Vodnář
12°51’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°24’
 
SaturnSaturn:
Ryby
21°05’
R
UranUran:
Kozoroh
9°35’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°49’
R
PlutoPluto:
Blíženci
24°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°34’
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°15’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°10’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »