Josie Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josie Davis
(Josie Rebecca Davis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Josie Davis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josie Davis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Josie Davis
datum narození 16.1.1973
(herečka, instagram)

Josie Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Wizardream
(2015) - Night at the Carriage House
(2015) - Hit & Run
(2014) - Mantervention
(2013) - Notes from Dad
(2013) - Dirty Teacher
(2012) - Stealing Roses
(2012) - Hollywoodské sny (TV seriál)
(2011) - Útěk z minulosti
(2011) - Obviněná
(2011) - Lovci lebek (TV seriál)
(2010) - Vzestup nad limit
(2010) - Tranced
(2010) - Svůdná lež
(2010) - The Cursed
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Perfektní asistentka
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - The Trouble with Romance
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Nora Roberts: Lesní jezírko
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Chasing Tchaikovsky
(2007) - Be My Baby
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Kalamazoo?
(2005) - Slepá nespravedlnost
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Living with Fran (TV seriál)
(2004) - Slammed
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - In the Game
(2003) - The Partners
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Sonny
(2002) - Psychic Murders
(2002) - Právo v Los Angeles
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2000) - Titáni (TV seriál)
(1998) - Na život a na smrt (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - Beach House
(1997) - Badge of Fear
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1994) - Dead at 21 (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Free Spirit (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josie Davis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josie Davis - herečka

se narodila 16.1.1973 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josie Davis

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Josie Davis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°14’
 
LunaLuna:
Blíženci
23°26’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°23’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°52’
 
MarsMars:
Střelec
11°29’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°26’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
14°21’
R
UranUran:
Váhy
23°00’
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°41’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°25’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°35’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°06’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »