Jošio Harada wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jošio Harada

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:

Jošio Harada (Yoshio Harada) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.2.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jošio Harada 2018, 2019 - Wikipedie info)

Jošio Harada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Ooshikamura Soudouki
(2011) - Kiseki
(2010) - Zatôichi: The Last
(2010) - Rosuto kuraimu: Senkô
(2009) - Urutora mirakuru rabu sutôrî
(2009) - Kurobe no Taiyo
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2008) - Tamio no shiawase
(2008) - Hotaru no haka
(2008) - Aruitemo aruitemo
(2007) - Tetsuko no Tabi (TV seriál)
(2007) - Orion-za kara no shôtaijô
(2007) - Little DJ: Chiisana koi no monogatari
(2007) - Kira kira kenshûi (TV seriál)
(2007) - Jitsuroku rengô sekigun: Asama sansô he no michi
(2007) - Dororo
(2006) - Eiga kantoku tte nanda!
(2006) - Vyšetřování nočních můr
(2006) - Uôtâzu
(2006) - Nippon no jitensha dorobô
(2006) - Hana
(2005) - Yankee Bokou ni Kaeru - Tabidachi no Toki
(2005) - Walkers (TV seriál)
(2005) - Taika no Kaishin
(2005) - Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
(2005) - Drawing Restraint 9
(2005) - Bôkoku no îjisu
(2004) - Tengoku no honya - koibi
(2004) - Suna no utsuwa (TV seriál)
(2004) - Niwatori wa hadashi da
(2004) - Chichi to kuraseba
(2003) - Yankī bokō ni kaeru (TV seriál)
(2003) - Time Limit
(2003) - Shôwa kayô daizenshû
(2003) - Nain Souruzu
(2003) - Kantoku kansen
(2003) - Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
(2003) - Azumi
(2002) - Siritsutantei Hama Maiku: Namae no nai mori
(2002) - Onna kunishuu ikki
(2002) - Kyoki no sakura
(2002) - KT
(2000) - Zawa-zawa Shimokita-sawa
(2000) - Suri
(2000) - Party 7
(2000) - Anaza hevun
(1998) - PūPū no monogatari
(1997) - Onibi
(1997) - Môri Motonari (TV seriál)
(1996) - Kagerô II
(1995) - Umihoozuki
(1995) - Štvanice
(1995) - Ringu
(1995) - The Girl of Silence
(1992) - Netorare Sosuke
(1992) - Itsuka giragirasuruhi
(1991) - Rasuto Furankenshutain
(1991) - Kiss yori kantan 2: hyoryuhen
(1991) - Jumedži
(1990) - Ware ni utsu yoi ari
(1990) - Tekken
(1990) - Rônin-gai
(1989) - Yumemi dohri no hitobito
(1989) - Ni ju-seiki shonen dokuhon
(1989) - Kiss yori kantan
(1989) - Hotaru
(1989) - Dotsuitarunen
(1988) - Tomorrow - ashita
(1987) - Klub kaskadérů
(1987) - Chôchin
(1986) - New Morning of Billy the Kid
(1986) - Jen žádné komixy!
(1985) - Ikiteru uchiga hana nanoyo shin-dara sore madeyo to sengen
(1984) - Umitsubame Joe no kiseki
(1984) - Saraba hakobune
(1983) - Namidabashi
(1983) - Manji
(1981) - Kageroza
(1980) - Tsigoineruwaizen
(1980) - Misuta, Misesu, Misu Ronri
(1979) - Yami no karyudo
(1979) - Ana no kiba
(1978) - Spiknutí klanu Jagjú
(1978) - Orenji Rôdo kyûkô
(1978) - Inubue
(1978) - Genshiryoku sensô
(1977) - Opuštěná dívka Orin
(1976) - Horká stopa
(1975) - Matsuri no junbi
(1974) - Shura-yuki-hime: Urami Renga
(1974) - Ryoma ansatsu
(1974) - Den-en ni shisu
(1973) - Mushukunin mikogami no jôkichi: Tasogare ni senko ga tonda
(1973) - Akai tori nigeta?
(1972) - Mushukunin Mikogami no Jôkichi: Kiba wa hikisaita
(1972) - Mushukunin mikogami no jôkichi: Kawakaze ni kako wa nagareta
(1971) - Nora-neko rokku: Bôsô shudan '71
(1971) - Kanto nagare-mono
(1971) - Kanto Kanbu-kai
(1970) - Shinjuku outlaw: Buttobase
(1970) - Hangyaku no Melody
(1968) - Fukushû no uta ga kikoeru

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jošio Harada 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 29.2.1940 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jošio Harada

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Jošio Harada
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°45’
 
LunaLuna:
Střelec
2°17’
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°45’
 
VenušeVenuše:
Beran
20°29’
 
MarsMars:
Býk
8°24’
 
JupiterJupiter:
Beran
11°50’
 
SaturnSaturn:
Beran
27°50’
 
UranUran:
Býk
18°28’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°32’
R
PlutoPluto:
Lev
1°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
22°24’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°37’
 
CheirónCheirón:
Rak
14°11’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »