Jozef Kroner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jozef Kroner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Staškov
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jozef Kroner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jozef Kroner 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jozef Kroner
datum narození 20.3.1924
(herec, instagram)

Jozef Kroner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(1997) - Úsměvy
(1996) - Predvianočná návšteva v rodine Krónerovcov
(1996) - Smutný valčík
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Spoveď
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Albert, Albert
(1993) - Naša Gizka, neviniatka
(1993) - Le frère trahi
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Pavilón číslo 6
(1992) - O psíčkovi a mačičke
(1992) - Najdúch
(1992) - Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Cudzinci
(1992) - Árnyék a havon
(1991) - Trpký voz nádeje
(1990) - Ty, jenž jsi na nebesích
(1990) - Rýchlik
(1990) - Čo trápi Tomáša (TV seriál)
(1990) - Čertík Lucifuk (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Králíci nemají jména
(1988) - Vlakári
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Jubileum
(1988) - Dědek
(1987) - Trate života Jozefa Kronera
(1987) - Poslední rukopis
(1987) - Pokus o lietanie (divadelní záznam)
(1987) - Neďaleko do neba
(1985) - Vláčik do stanice víťazstvo
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Ocinko
(1984) - Pokiaľ kozub nevyhasol
(1984) - Namiesto pamätí (TV seriál)
(1984) - Mariša (divadelní záznam)
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Růže a sníh
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Přeludy pouště
(1982) - Omladnutie
(1982) - Největší pecivál na světě
(1982) - Jiný pohled
(1982) - Die Jäger
(1982) - Čas se zastaví
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Nápadníci
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Geľo Sebechlebský (divadelní záznam)
(1980) - O dětech a slovech
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Mišo
(1979) - John Gabriel Borkman (divadelní záznam)
(1979) - Dve frašky
(1979) - A téglafal mögött
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1977) - Živá mŕtvola (divadelní záznam)
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Teketória
(1977) - O Ťuťmákovi a Herešte
(1977) - Konečná stanica
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Profesor Poležajev
(1975) - Pomsta
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nápady kocúra Strakoša (TV seriál)
(1975) - Fúkaj, Silák, Jeleniar
(1974) - Vymenená Beta
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Végül
(1974) - Túžba sobotňajšieho večera
(1974) - Škriatok
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Siroty
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Kronika
(1974) - Dobrodružstvá kapitána Kuka (TV seriál)
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Škoda lásky
(1973) - Rekord
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Pozvánka na ľudové hlasovanie
(1973) - Pásli ovce valasi (TV seriál)
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Hviezdy na zemi
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Susedia
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Proces
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Portrét
(1972) - Mumu
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Don Juan (divadelní záznam)
(1972) - Čln cez jazero
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Zloději
(1971) - Zázrak v Alžbetkove
(1971) - Konfigurácia
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Hodina modrých slonů
(1970) - Tři hříbečky (TV seriál)
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Zločin na uliciach
(1969) - Večný manžel
(1969) - Touha zvaná Anada
(1969) - Smutný Lord
(1969) - Molièr
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1969) - Der Ewige Gatte
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Muž, který lže
(1968) - Mladá mníška
(1968) - Kto sa raz dotkne hviezd
(1968) - Koniec a začiatok
(1968) - Dobrodružstvá kuchárika Buchtičku (TV seriál)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Zhasnuté slnko
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Živý bič
(1966) - Stretnutie
(1966) - Líšky dobrú noc
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Isté povinnosti
(1966) - Husári
(1966) - Hrnček
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Stratený list
(1965) - Obchod na korze
(1965) - Noc v internáte
(1965) - Muž, ktorý vedel lietať
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1965) - Kde leží naša bieda
(1965) - Caligula
(1965) - Bol raz jeden chlapec
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí
(1963) - Vzbura na ulici Sycamore
(1963) - Vráťte mi školné
(1963) - Profesor Poležajev
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1963) - Dobrodružstvo s Vaterlandom
(1963) - Čas nevinných
(1963) - Čarovná noc
(1962) - Trasorítka
(1962) - Polnočná omša
(1962) - Polnoc bude o päť minút
(1962) - Pavilón 6
(1962) - Namiesto veršov o láske
(1962) - Najdúch
(1962) - Keď chýba trombón
(1962) - Jánošík I., II.
(1961) - Pokorené rieky
(1960) - Malá manekýnka
(1960) - Jerguš Lapin
(1959) - Náš školník
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1958) - Statočný zlodej
(1957) - Zemianska česť
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Čert nespí
(1955) - Štvorylka
(1954) - Drevená dedina
(1953) - Pole neorané
(1951) - Akce B
(1949) - Katka
Jozef Kroner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jozef Kroner 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jozef Kroner - herec

se narodil 20.3.1924 ve městě Staškov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jozef Kroner

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Jozef Kroner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°36’
 
LunaLuna:
Panna
20°30’
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°43’
 
VenušeVenuše:
Býk
12°36’
 
MarsMars:
Kozoroh
8°36’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°28’
 
SaturnSaturn:
Štír
1°07’
R
UranUran:
Ryby
18°11’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°59’
R
PlutoPluto:
Rak
10°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°48’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°15’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »