Jozef Vajda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jozef Vajda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Jozef Vajda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1955 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jozef Vajda 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jozef Vajda
datum narození v roce *1955
(herec, instagram)

Jozef Vajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Inkognito
(2015) - Svet podľa Evelyn (TV seriál)
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - Slovenka roka 2014
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Chrobák v hlave (divadelní záznam)
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2011) - Hokejový dezert pre dvoch
(2011) - Hoď svišťom (TV seriál)
(2010) - Tomu neuveríš
(2010) - Piknik klub
(2010) - Adela show
(2009) - Bez servítky
(2009) - OVCE.sk (TV seriál)
(2008) - Skvelý deň
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Cinka Panna
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Mačka na horúcej plechovej streche
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Inkognito
(2003) - Jesenná (zato) silná láska
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2000) - Chaos
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1998) - Pevnosť Boyard
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
(1997) - Alergia
(1996) - Smotánka
(1996) - Zázračná láska
(1994) - Vášnivé známosti 2
(1994) - Vášnivé známosti
(1994) - Tri poviedky so Zdenou Gruberovou
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1993) - Vera
(1993) - K.O.
(1993) - Jakubov rebrík
(1992) - Zrkadlo
(1992) - Oneskorené kvety
(1992) - Lucidor
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
(1991) - Trpký voz nádeje
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Meteor
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Dido
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Súboj
(1990) - Sila lásky
(1990) - Puto najsilnejšie
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Slečna Júlia (divadelní záznam)
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Peter a Pavel (divadelní záznam)
(1988) - O Džaudarovi a jeho bratoch
(1988) - Dirigent
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Kvočka
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Sokovia
(1986) - Smutné radosti
(1986) - Neobyčajné všedné dni
(1986) - Moliére
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Sekera
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Návrat
(1985) - Karabínka
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Reťazenie
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Pani z mora (divadelní záznam)
(1983) - Deravé vrecko
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Mongolské rozprávky (TV seriál)
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Ostrov
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Desiaty chlap
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Najatý klaun
(1979) - Šimon a Veronika
(1979) - Dve frašky
(1978) - Zhŕňajova nevesta
(1978) - Zem
(1978) - Spolužiak
(1978) - Parížsky život
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Kristína
(1978) - Horúci dych
(1978) - Einsteinov úsmev
(1977) - Zlaté klasy
(1977) - Biele vrany

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jozef Vajda 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jozef Vajda - herec

se narodil v roce *1955 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jozef Vajda

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Jozef Vajda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°30’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°20’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°37’
 
VenušeVenuše:
Rak
28°47’
 
MarsMars:
Lev
12°51’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°15’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°37’
 
UranUran:
Rak
28°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°36’
 
PlutoPluto:
Lev
25°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°13’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°52’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°28’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »