Jožo Ráž wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jožo Ráž

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, baskytarista

Jožo Ráž - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrologická společnost
Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jožo Ráž 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jožo Ráž
datum narození v roce *1954
(zpěvák, baskytarista, instagram)

Jožo Ráž - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Slovenka roka 2012
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - Legendy popu
(2011) - Hokejový dezert pre dvoch
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2009) - Slávik 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Gen.sk (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - 13. komnata Jožo Ráže
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Elán: Megakoncert (koncert)
(2001) - Elán z Vianočného koncertu ČSOB (koncert)
(2000) - Lucie na bílo
(1999) - Banánové rybičky
(1997) - Senzibilšou
(1996) - 15 rokov Elánu (koncert)
(1996) - Elán (koncert)
(1992) - Hudba je len jedna
(1990) - Klip album; Elán
(1989) - Rabaka
(1988) - Nebezpečný náklad
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Snehové sypané
(1987) - Detektivka; Elán
(1986) - Papierové lásky
(1985) - Predstavuje sa Tanečný orchester ČST Bratislava
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1983) - ... a takíto sú "naživo" (koncert)
(1981) - Mám chuť na niečo chladené
(1981) - Hrá skupina Elán (koncert)
(1975) - A predsa sa krúti
(1970) - Televarieté
(1966) - Bratislavská lýra

Jožo Ráž - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Rabaka

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jožo Ráž 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jožo Ráž - zpěvák, baskytarista

se narodil v roce *1954 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jožo Ráž

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jožo Ráž
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
0°35’
8
 
LunaLuna:
Váhy
6°32’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
12°03’
8
R
VenušeVenuše:
Střelec
0°02’
9
 
MarsMars:
Vodnář
1°58’
12
 
JupiterJupiter:
Rak
29°02’
6
 
SaturnSaturn:
Štír
10°42’
8
 
UranUran:
Rak
27°39’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°58’
8
 
PlutoPluto:
Lev
26°29’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°02’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
14°45’
8
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°26’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
21°38’
12
Domy:
Vodnář
15°41’
Lev
15°41’
2:
Beran
11°13’
8:
Váhy
11°13’
3:
Býk
15°57’
9:
Štír
15°57’
Blíženci
8°43’
Střelec
8°43’
5:
Blíženci
27°34’
Střelec
27°34’
6:
Rak
17°21’
Kozoroh
17°21’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
12°12’
11
Slun./Luna:
Váhy
18°33’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »