József Bihari wikipedie, horoscope, astrology, instagram

József Bihari

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nagyajta
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

József Bihari - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(József Bihari 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
József Bihari
datum narození 14.1.1901
(herec, instagram)

József Bihari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Střepy
(1980) - Színes tintákról álmodom
(1980) - Circus Maximus
(1978) - Maďaři
(1978) - Hřebčinec
(1977) - Teketória
(1976) - Uličníci na prázdninách
(1976) - Chudobka
(1975) - Tři dny a tři noci
(1974) - Synové ohně
(1974) - Kínai kancsó
(1973) - Kouzelný kožíšek
(1972) - Romantika
(1972) - Felhőfejes
(1969) - Vymrštěný kámen
(1968) - Lássátok feleim
(1968) - Křtiny
(1965) - 20 hodin
(1963) - Egyiptomi történet
(1962) - Ukradené štěstí
(1962) - Amíg holnap lesz
(1961) - Vojenská hudba
(1960) - Virrad
(1960) - Směr Budapešť
(1960) - Buď dobrý až do smrti
(1959) - Szombattól hétfőig
(1959) - Pěšky do nebe
(1959) - Mlhavé jitro
(1959) - Láska ve čtvrtek
(1959) - Ház a sziklák alatt
(1959) - Devětatřicátá brigáda
(1956) - Tanár úr, kérem...
(1956) - Propast
(1955) - Láska v kočáře
(1955) - Élet hídja, Az
(1953) - Pod městem
(1953) - Föltámadott a tenger
(1952) - Probuzená píseň
(1952) - Křest ohněm
(1952) - Bouře
(1951) - Podivné manželství
(1951) - Osvobozená země
(1951) - Kolonie pod zemí
(1950) - Úri muri
(1950) - S písní je život krásný
(1950) - Lúdas Matyi
(1947) - Mezei próféta
(1947) - Ének a búzamezőkről
(1945) - A Tanítónő
(1944) - Machita
(1944) - Madách: Egy ember tragédiája
(1944) - II. magyar kívánsághangverseny
(1943) - Majális
(1942) - 5-ös számú örház, Az
(1942) - Üzenet a Volgapartról
(1942) - Enyém vagy
(1942) - Emberek a havason
(1942) - A Beszélö köntös
(1941) - A Harmincadik
(1941) - Európa nem válaszol
(1941) - András
(1940) - Zárt tárgyalás
(1940) - Hazajáró lélek
(1940) - Erdélyi kastély
(1939) - Toprini nász
(1939) - A Miniszter barátja
(1939) - Halálos tavasz
(1939) - Füszer és csemege
(1939) - Bors István
(1938) - Uz Bence
(1938) - Te csak pipálj Ladányi
(1938) - Nehéz apának lenni
(1938) - A Leányvári boszorkány
(1937) - Férfi mind örült
(1937) - Én lányom nem olyan, Az
(1936) - Aranyember, Az
(1935) - Szent Péter esernyöje

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

József Bihari 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

József Bihari - herec

se narodil 14.1.1901 ve městě Nagyajta
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - József Bihari

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


József Bihari
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°39’
 
LunaLuna:
Štír
11°27’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°50’
 
VenušeVenuše:
Střelec
27°32’
 
MarsMars:
Panna
12°32’
R
JupiterJupiter:
Střelec
28°57’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
9°17’
 
UranUran:
Střelec
15°02’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
27°09’
R
PlutoPluto:
Blíženci
16°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°07’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°40’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »