Jude Law wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jude Law
(David Jude Law)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.12. 1972 - 06:00h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jude Law - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
de Jabrun (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.12.1972 - 06:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.12.1972 - 06:00  
GB, Londýn:
51°27' s.š., 0°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jude Law 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jude Law
datum narození 29.12.1972
(herec, instagram)

Jude Law - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Spy 2
(2017) - Sherlock Holmes 3
(2017) - Knights of the Roundtable: King Arthur
(2016) - Free Speech Fear Free
(2016) - Il giovane papa (TV seriál)
(2016) - Genius
(2015) - Špión
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2014) - Černé moře
(2013) - Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - Vedlejší účinky
(2013) - The Gentleman's Wager
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Dom Hemingway
(2013) - Connection
(2012) - Radioman
(2012) - Legendární parta
(2012) - The Homeless Polar Bear
(2012) - Anna Karenina
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - 360
(2011) - Sherlock Holmes: Hra stínů
(2011) - Nákaza
(2011) - Hugo a jeho velký objev
(2011) - The Boy in the Oak
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Banksy: Exit Through the Gift Shop
(2010) - Repo Men
(2009) - Sherlock Holmes
(2009) - Rage
(2009) - Imaginárium Dr. Parnasse
(2007) - Xposé
(2007) - Slídil
(2007) - Moje borůvkové noci
(2006) - Všichni královi muži
(2006) - Prázdniny
(2006) - Dveře dokořán
(2005) - Odvážný nový svět
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Zlatíčko
(2004) - Svět zítřka
(2004) - Na dotek
(2004) - Mám rád Huckabees
(2004) - Letec
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - The Words and Music of 'Cold Mountain' (koncert)
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2002) - The Robots of 'AI'
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Dressing 'AI'
(2002) - AI/FX
(2002) - AI: A Portrait of Gigolo Joe
(2002) - AI: A Portrait of David
(2002) - Road to Perdition
(2001) - Inside 'Enemy at the Gates'
(2001) - Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
(2001) - Nepřítel před branami
(2001) - Ministry - What about us?
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - GPTV
(2000) - Reflections on 'The Talented Mr. Ripley'
(2000) - Love, Honour and Obey
(1999) - The Talented Mr. Ripley: Making the Soundtrack
(1999) - Inside the Talented Mr. Ripley
(1999) - Talentovaný pan Ripley
(1999) - Presence of Mind
(1999) - eXistenZ
(1998) - The Brian Epstein Story
(1998) - Tajemství krokodýlů
(1998) - Poslední střih
(1998) - Hudba ze sousedního pokoje
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Oscar Wilde
(1997) - Gattaca
(1997) - Bent
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Má mě rád, nemá mě rád
(1994) - Nakupování
(1994) - The Crane
(1993) - The Marshal
(1992) - Gomorron
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Na starém zámku v Shoscombe
(1991) - The Casebook of Sherlock Holmes (TV seriál)
(1990) - Families (TV seriál)
(1989) - The Tailor of Gloucester
(1986) - Oprah show
(1981) - 20 heures le journal
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Arena (TV seriál)
(1971) - Film '72

Jude Law - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jude Law - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.12.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jude Law 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jude Law - herec

se narodil 29.12.1972 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jude Law

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Jude Law
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
7°37’
1
 
LunaLuna:
Váhy
27°55’
10
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°36’
1
 
VenušeVenuše:
Střelec
13°03’
1
 
MarsMars:
Štír
29°01’
12
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°10’
2
 
SaturnSaturn:
Blíženci
15°29’
7
R
UranUran:
Váhy
22°40’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°08’
12
 
PlutoPluto:
Váhy
4°24’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°23’
2
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°33’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
12°51’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
18°58’
2
Domy:
Střelec
9°15’
Blíženci
9°15’
2:
Kozoroh
15°31’
8:
Rak
15°31’
3:
Ryby
0°57’
9:
Panna
0°57’
Beran
8°27’
Váhy
8°27’
5:
Býk
4°25’
Štír
4°25’
6:
Býk
23°27’
Štír
23°27’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
8°51’
11
Slun./Luna:
Střelec
2°46’
12


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »