Judith Hoag wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judith Hoag

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Newburyport
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Judith Hoag - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.6.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judith Hoag 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Judith Hoag
datum narození 29.6.1968
(herečka, instagram)

Judith Hoag - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Želvy Ninja 2
(2013) - Sprosťárny
(2012) - Přerušené ticho
(2012) - Nashville (TV seriál)
(2011) - Wish Wizard
(2011) - Vrah přes inzerát
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - Jsem číslo čtyři
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2009) - Zapomenutí (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Flying By
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Swingtown (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Profesionálky (TV seriál)
(2007) - Nebezpečný let
(2007) - Bejbybum (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Salt
(2006) - Return to Halloweentown
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Halloweenská střední
(2004) - Fearless
(2004) - Century City (TV seriál)
(2003) - KidSmartz
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - Still Standing (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Bad City Blues
(1998) - Městečko Halloween
(1998) - Armageddon
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1997) - Komando (TV seriál)
(1997) - Here Dies Another Day
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - A Mother's Gift
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Hardball (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Hra na zradu
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Vyměněné osudy
(1991) - Murder in High Places
(1990) - Želví nindžové
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - A Matter of Degrees
(1990) - Lenny (TV seriál)
(1990) - The Knife and Gun Club
(1990) - Cena štěstí
(1990) - Cadillac se slevou
(1989) - Wolf
(1989) - Wolf (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - The Little Sister
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.6.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judith Hoag 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judith Hoag - herečka

se narodila 29.6.1968 ve městě Newburyport, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judith Hoag

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Judith Hoag
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
7°46’
 
LunaLuna:
Lev
18°34’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
23°16’
R
VenušeVenuše:
Rak
10°16’
 
MarsMars:
Rak
5°33’
 
JupiterJupiter:
Panna
2°07’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°18’
 
UranUran:
Panna
25°24’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°05’
R
PlutoPluto:
Panna
20°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°26’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°12’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°21’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »