Judy Campbell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Campbell
(Judith Mary Gamble)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Grantham
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Judy Campbell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Campbell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Judy Campbell
datum narození 31.3.1916
(herečka, instagram)

Judy Campbell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(1998) - The Cater Street Hangman
(1994) - Downwardly Mobile (TV seriál)
(1992) - Witchcraft (TV seriál)
(1992) - The Life and Works
(1992) - Liebesreise
(1991) - Titmuss Regained (TV seriál)
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - The Upper Hand (TV seriál)
(1989) - Komando budoucnosti
(1987) - Mistr kung-fu
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1985) - Time for Murder (TV seriál)
(1985) - Dust to Dust
(1985) - Anna Karenina
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1981) - Sredni Vashtar
(1981) - Nanny (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1979) - Love Among the Artists (TV seriál)
(1975) - Shades of Greene (TV seriál)
(1974) - Heidi (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - The Ten Commandments (TV seriál)
(1971) - Mr. Forbush and the Penguins
(1970) - There's a Girl in My Soup
(1969) - Hadleigh (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1963) - Festival (TV seriál)
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1956) - Adventure Theater (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - Calling Scotland Yard: The Sable Scarf
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Emma
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1946) - Zelený jed
(1945) - The World Owes Me a Living
(1942) - Breach of Promise
(1941) - East of Piccadilly
(1940) - Saloon Bar
(1940) - Konvoj
Judy Campbell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Campbell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Campbell - herečka

se narodila 31.3.1916 ve městě Grantham, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Campbell

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Judy Campbell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°26’
 
LunaLuna:
Ryby
13°03’
 
MerkurMerkur:
Ryby
26°26’
 
VenušeVenuše:
Býk
24°28’
 
MarsMars:
Lev
10°53’
 
JupiterJupiter:
Beran
11°15’
 
SaturnSaturn:
Rak
9°54’
 
UranUran:
Vodnář
18°32’
 
NeptunNeptun:
Rak
29°53’
R
PlutoPluto:
Rak
1°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°57’
R
Černá LunaLilith:
Rak
5°30’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°16’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »