Judy Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Davis

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Perth, Western Australia
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Judy Davis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
23.4.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Davis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Judy Davis
datum narození 23.4.1955
(herečka, instagram)

Judy Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Café Society
(2015) - Švadlena
(2014) - The Surrealist
(2014) - Salting the Battlefield
(2013) - L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
(2012) - Waist Up/Waist Down
(2012) - Ugly Chic
(2012) - The Surreal Body
(2012) - Do Říma s láskou
(2012) - Dark Blood
(2011) - Oko uragánu
(2011) - Na straně osm
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Diamanty (TV seriál)
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2006) - Vražda je tak snadná
(2006) - Rozchod!
(2006) - Marie Antoinetta
(2003) - Plavat proti proudu
(2003) - Manželé Reaganovi
(2003) - Bláznivá cesta
(2001) - Odpoledne s Gaudím
(2001) - Muž, který soudil Boha
(2001) - Já a mé přízraky
(2000) - Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce
(1999) - Chladnější klima
(1999) - Dash a Lilly
(1998) - Ozvěna hromu
(1998) - Celebrity
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Krev a víno
(1996) - Děti revoluce
(1995) - Tajná služba
(1994) - Nová éra
(1994) - Nezvaný host
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Naked Making Lunch
(1992) - On My Own
(1992) - Manželé a manželky
(1991) - One Against the Wind
(1991) - Nahý oběd
(1991) - Kam se i andělé bojí vstoupit
(1991) - Impromptu
(1991) - Barton Fink
(1990) - Alice
(1988) - Georgia
(1987) - Kangaroo
(1987) - High Tide
(1986) - Rocket to the Moon
(1984) - Cesta do Indie
(1982) - A Woman Called Golda
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - The Merry Wives of Windsor
(1982) - Heatwave
(1981) - Winter of Our Dreams
(1981) - Hoodwink
(1980) - Water Under the Bridge
(1979) - Moje skvělá kariéra
(1977) - High Rolling
(1976) - Clean Straw for Nothing
Judy Davis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1952) Colin Friels - manžel

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Davis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Davis - herečka

se narodila 23.4.1955 ve městě Perth, Western Australia, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Davis

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Judy Davis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°33’
 
LunaLuna:
Býk
15°58’
 
MerkurMerkur:
Býk
2°55’
 
VenušeVenuše:
Ryby
28°38’
 
MarsMars:
Blíženci
8°26’
 
JupiterJupiter:
Rak
22°02’
 
SaturnSaturn:
Štír
19°02’
R
UranUran:
Rak
23°48’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°43’
R
PlutoPluto:
Lev
24°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°27’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°53’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°18’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »