Judy Garland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Garland
(Frances Ethel Gumm)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.6. 1922 - 06:00h
Místo:
Grand Rapids, Minnesota
Země:
Věk:
† 47 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka, zpěvačka

Judy Garland - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
10.6.1922 - 06:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.6.1922 - 12:00  
US, Grand Rapids:
47°14' s.š., 93°32' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Garland 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Judy Garland
datum narození 10.6.1922
(herečka, zpěvačka, instagram)

Judy Garland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(2001) - Last Days of Judy Garland: The E! True Hollywood Story
(2001) - Já a mé přízraky
(1998) - Alone. Life Wastes Andy Hardy
(1997) - Judy Garland's Hollywood
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Entertaining the Troops
(1990) - You're the Top: The Cole Porter Story
(1990) - The Wonderful Wizard of Oz: 50 Years of Magic
(1985) - Judy Garland: The Concert Years
(1982) - Showbiz Goes to War
(1982) - Hollywood's Children
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Údolí panenek
(1965) - Gypsy
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Judy and Liza at the Palladium
(1964) - Judy Garland in Concert
(1963) - The Judy Garland Show
(1963) - Judy and Her Guests, Phil Silvers and Robert Goulet
(1963) - Judy Garland Show Collection
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Mohla bych zpívat
(1963) - A Child Is Waiting
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Judy Garland Show
(1962) - Gay Purr-ee
(1961) - Norimberský proces
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Pepe
(1958) - Andy Hardy Comes Home
(1957) - The Twentieth Century (TV seriál)
(1956) - The Judy Garland Special
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Zrodila se hvězda
(1953) - Tonight!
(1953) - Screen Snapshots: Spike Jones in Hollywood
(1952) - Today
(1950) - Moments in Music
(1950) - Summer Stock
(1949) - In the Good Old Summertime
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - Words and Music
(1948) - Velikonoční přehlídka
(1948) - Pirát
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Harvey Girls
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1945) - Hodiny
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Setkáme se v St. Louis
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Strictly G.I.
(1943) - Presenting Lily Mars
(1943) - Girl Crazy
(1942) - We Must Have Music
(1942) - For Me and My Gal
(1941) - Meet the Stars #4: Variety Reel #2
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Life Begins for Andy Hardy
(1941) - Babes on Broadway
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 9: Sports in Hollywood
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Strike Up the Band
(1940) - Little Nellie Kelly
(1940) - If I Forget You
(1940) - Andy Hardy Meets Debutante
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1939) - Babes in Arms
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Love Finds Andy Hardy
(1938) - Listen, Darling
(1938) - Everybody Sing
(1937) - Vítězný běh
(1937) - MGM Christmas Trailer
(1937) - Broadway Melody of 1938
(1936) - Pigskin Parade
(1936) - Every Sunday
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1930) - The Wedding of Jack and Jill
(1930) - A Holiday in Storyland
(1930) - Bubbles
(1929) - The Big Revue

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.6.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Garland 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Garland - herečka, zpěvačka

se narodila 10.6.1922 ve městě Grand Rapids, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Garland

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Judy Garland
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°48’
12
 
LunaLuna:
Střelec
29°10’
6
 
MerkurMerkur:
Rak
0°08’
12
R
VenušeVenuše:
Rak
19°01’
1
 
MarsMars:
Střelec
18°55’
6
R
JupiterJupiter:
Váhy
8°59’
4
 
SaturnSaturn:
Váhy
0°51’
4
 
UranUran:
Ryby
13°34’
10
 
NeptunNeptun:
Lev
13°45’
2
 
PlutoPluto:
Rak
9°01’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°10’
4
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°27’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
16°47’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
21°15’
7
Domy:
Rak
10°53’
Kozoroh
10°53’
2:
Rak
28°18’
8:
Kozoroh
28°18’
3:
Lev
17°53’
9:
Vodnář
17°53’
Panna
13°12’
Ryby
13°12’
5:
Váhy
18°37’
Beran
18°37’
6:
Střelec
2°39’
Blíženci
2°39’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
12°02’
11
Slun./Luna:
Ryby
23°59’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »