Judy Geeson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Geeson
(Judith Amanda Geeson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Arundel
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Judy Geeson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Geeson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Judy Geeson
datum narození 10.9.1948
(herečka, instagram)

Judy Geeson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 31
(2012) - The Lords of Salem
(2003) - Spanish Fly
(2002) - Joan Crawford: The Ultimate Movie Star
(2000) - Útok vetřelců
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Everything Put Together
(1999) - Psí vévoda
(1998) - Mág Houdini
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Fired Up (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Panu učiteli s láskou 2
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Sherman Oaks (TV seriál)
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Young Goodman Brown
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1988) - The Secret Life of Kathy McCormick
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1987) - The Price of Life
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - The Plague Dogs
(1982) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1981) - Towards the Morning
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1981) - Inseminoid
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Únik (TV seriál)
(1980) - Dominique
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Danger UXB (TV seriál)
(1978) - Return of the Saint (TV seriál)
(1977) - The Newcomers (TV seriál)
(1976) - Star Maidens (TV seriál)
(1976) - Orel přistál
(1976) - Carry On England
(1976) - Adventures of a Taxi Driver
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1975) - Diagnosis: Murder
(1975) - Brannigan
(1974) - Seven Faces of Woman (TV seriál)
(1974) - Percyho možnosti
(1973) - Vela para el diablo, Una
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1972) - The Adventurer (TV seriál)
(1972) - Osudová hlídka
(1972) - Fear in the Night
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - Rillington Place č.10
(1971) - Hændeligt uheld
(1970) - Goodbye Gemini
(1970) - The Executioner
(1969) - Two Gentlemen Sharing
(1969) - Three Into Two Won't Go
(1969) - Happy Ever After (TV seriál)
(1968) - Mnoho opatrnosti pro nic
(1968) - Hammerhead
(1967) - Panu učiteli s láskou
(1967) - Mickey Dunne (TV seriál)
(1967) - Man in a Suitcase (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Here We Go Round the Mulberry Bush
(1967) - Berserk
(1966) - Mrs Thursday (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Cluff (TV seriál)
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1959) - ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Geeson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Geeson - herečka

se narodila 10.9.1948 ve městě Arundel, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Geeson

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Judy Geeson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
17°40’
 
LunaLuna:
Střelec
20°04’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°07’
 
VenušeVenuše:
Lev
1°56’
 
MarsMars:
Štír
4°35’
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°05’
 
SaturnSaturn:
Lev
28°56’
 
UranUran:
Rak
0°17’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°48’
 
PlutoPluto:
Lev
15°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°23’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°44’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°48’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »