Judy Greer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Greer
(Judith Therese Evans)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka

Judy Greer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.7.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Greer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Judy Greer
datum narození 20.7.1975
(herečka, instagram)

Judy Greer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - War of the Planet of the Apes
(2016) - Wilson
(2016) - Geezer
(2016) - All We Had
(2015) - Země zítřka
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Jurský svět
(2015) - Fresno
(2015) - Babička je lepší
(2015) - Ant-Man
(2014) - Úsvit planety opic
(2014) - Muži, ženy a děti
(2014) - Married (TV seriál)
(2014) - Jamie Marks Is Dead
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2013) - Carrie
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Republicans, Get in My Vagina
(2012) - Chlap na roztrhání
(2011) - Mad Love (TV seriál)
(2011) - Klíčová osoba
(2011) - Jeff, který žije s mámou
(2011) - Děti moje
(2010) - Conan
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2010) - Peep World
(2010) - Marmaduk
(2010) - Láska a jiné závislosti
(2010) - Barry Munday
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Past na ženicha
(2009) - Láska na druhý pohled
(2009) - Glenn Martin DDS (TV seriál)
(2009) - Archer (TV seriál)
(2008) - 27 šatů
(2008) - Visioneers
(2008) - Suburban Shootout (TV seriál)
(2008) - Miss Guided (TV seriál)
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Pokerový král
(2007) - The Go-Getter
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Televizní hrátky
(2006) - Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
(2006) - Hledáme Ydol
(2005) - Začít úplně jinak
(2005) - Prokletí
(2005) - The Moguls
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - In Memory of My Father
(2005) - Full Disclosure
(2005) - Elizabethtown
(2004) - Vesnice
(2004) - Přes noc třicítkou
(2004) - Poslední výstřel
(2004) - LolliLove
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Židovské kladivo
(2003) - Líbí se mi co děláš
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Rules of Love
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Boxer Shorts
(2002) - Adaptace
(2001) - Without Charlie
(2001) - Svatby podle Mary
(2001) - Audit
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Sunset Strip
(2000) - The Specials
(2000) - Po čem ženy touží
(1999) - Tři králové
(1999) - The Reel
(1999) - Love & Money (TV seriál)
(1999) - Honička na chlapa
(1999) - Ďábelská hra
(1999) - The Big Split
(1998) - Stricken
(1998) - Přátelé
(1994) - Pohotovost (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.7.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Greer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Greer - herečka

se narodila 20.7.1975 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Greer

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Judy Greer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
27°09’
 
LunaLuna:
Střelec
25°18’
 
MerkurMerkur:
Rak
13°57’
 
VenušeVenuše:
Panna
7°00’
 
MarsMars:
Býk
13°28’
 
JupiterJupiter:
Beran
23°40’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°08’
 
UranUran:
Váhy
28°26’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°58’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°05’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »