Judy Reyes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judy Reyes

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka

Judy Reyes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.11.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judy Reyes 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Judy Reyes
datum narození 5.11.1967
(herečka, instagram)

Judy Reyes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Girl Flu
(2014) - Hollywood Today Live
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2012) - Katie
(2012) - The Pregnancy Project
(2011) - Ženy bez mužů
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - Kaylien
(2011) - Gun Hill Road
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2009) - Scrubs: Interns (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Ztracená: Pravdivý příběh Delimar
(2008) - Protecting Jimmy Leone
(2008) - The Poker Club
(2007) - The Passion
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Náš dům
(2005) - Vzestup a pád moderátora Bar Micva
(2005) - Špína
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Pánem svého koutku
(2004) - El Cuarto
(2002) - Washington Heights
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Home Invaders
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Taino
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - King of the Jungle
(1999) - Chladnokrevná hra
(1998) - Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five
(1998) - Trinity (TV seriál)
(1998) - Godzilla
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Lena's Dreams
(1996) - Prokurátorky
(1996) - Harlemský ring
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Jack and His Friends
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - The More You Know
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Judy Reyes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judy Reyes 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judy Reyes - herečka

se narodila 5.11.1967 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judy Reyes

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Judy Reyes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
12°22’
 
LunaLuna:
Střelec
27°45’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°59’
R
VenušeVenuše:
Panna
25°51’
 
MarsMars:
Kozoroh
9°56’
 
JupiterJupiter:
Panna
2°32’
 
SaturnSaturn:
Beran
6°38’
R
UranUran:
Panna
27°37’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°38’
 
PlutoPluto:
Panna
22°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°59’
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°44’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »