Júdži Ueda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Júdži Ueda

Narození:
Místo:
Kitakjúšú
Země:
Věk:
51 let

Júdži Ueda (Yûji Ueda) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.6.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Júdži Ueda 2017, 2018 - Wikipedie info)

Júdži Ueda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kōtetsujō no Kabaneri (TV seriál)
(2015) - Tokyo Ghoul: Jack
(2015) - Tokyo Ghoul A (TV seriál)
(2015) - Show by Rock!! (TV seriál)
(2015) - Sengoku musō (TV seriál)
(2015) - Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
(2015) - One Punch Man (TV seriál)
(2014) - Mushishi zoku shō (TV seriál)
(2014) - Mushishi tokubetsu hen: Hihamukage
(2014) - Hanayamata (TV seriál)
(2013) - Pocket Monsters XY (TV seriál)
(2013) - Kill La Kill (TV seriál)
(2013) - Chihayafuru 2 (TV seriál)
(2013) - Hakkenden: Tōhō hakken ibun (TV seriál)
(2013) - Gundam Build Fighters (TV seriál)
(2012) - Saint Seiya Omega (TV seriál)
(2012) - Robotics;Notes (TV seriál)
(2012) - Natsume yūjinchō shi (TV seriál)
(2012) - Kami-sama hajimemashita (TV seriál)
(2011) - Yondemasu yo, Azazel-san. (TV seriál)
(2011) - Wolverine (TV seriál)
(2011) - Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
(2011) - Hunter x Hunter (TV seriál)
(2011) - Gosick (TV seriál)
(2011) - Blade (TV seriál)
(2010) - Seikimatsu Occult gakuin (TV seriál)
(2010) - Gekijōban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no hasha Zoroark
(2010) - Gekijōban Kidō Senshi Gundam 00: A Wakening Of The Trailblazer
(2010) - Durarara!! (TV seriál)
(2009) - Tears to Tiara (TV seriál)
(2009) - RideBack (TV seriál)
(2009) - Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus - Chōkoku no jikū e
(2009) - Ostrov zapomnění
(2009) - Hagane no renkinjutsushi (TV seriál)
(2009) - Darker than Black: Ryūsei no Gemini (TV seriál)
(2008) - Mōryō no hako (TV seriál)
(2008) - Mai-Otome 0: S.ifr
(2008) - Kidō senshi Gundam 00 2nd Season (TV seriál)
(2008) - Kannagi (TV seriál)
(2008) - Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
(2008) - Ghost in the Shell 2.0
(2008) - Detroit Metal City
(2008) - Crystal Blaze (TV seriál)
(2008) - Aria the Origination (TV seriál)
(2007) - Taiho shichauzo: Full Throttle (TV seriál)
(2007) - Reideen (TV seriál)
(2007) - Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
(2007) - Mokke (TV seriál)
(2007) - Moetan (TV seriál)
(2007) - Kidō senshi Gundam 00 (TV seriál)
(2007) - Hayate no gotoku! (TV seriál)
(2007) - Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
(2007) - Devil May Cry (TV seriál)
(2006) - Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
(2006) - The Third: Aoi hitomi no shōjo (TV seriál)
(2006) - Tennis no ōji-sama: Zenkoku taikai hen
(2006) - Sumomomo momomo: Chijō saikyō no yome (TV seriál)
(2006) - Sōkō no strain (TV seriál)
(2006) - Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
(2006) - Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ōji Manafi
(2006) - NHK ni yōkoso! (TV seriál)
(2006) - Love Get Chu: Miracle seiyū hakusho (TV seriál)
(2006) - Klub společníků óranské střední (TV seriál)
(2006) - Hellsing II
(2006) - Hellsing
(2006) - Hataraki Man (TV seriál)
(2006) - Hachimitsu to Clover II (TV seriál)
(2006) - Gintama (TV seriál)
(2006) - Gekijōban dōbutsu no mori
(2006) - Galaxy Angel Rune (TV seriál)
(2006) - Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
(2006) - D.Gray-man (TV seriál)
(2006) - Ayakashi Ayashi (TV seriál)
(2006) - Aria the Natural (TV seriál)
(2005) - Suki na mono wa suki dakara shō ga nai!! (TV seriál)
(2005) - Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadō no yūsha Lucario
(2005) - Mushishi (TV seriál)
(2005) - Med a čtyřlístek (TV seriál)
(2005) - Ichigo 100% Original DVD Animation
(2005) - Ichigo 100% (TV seriál)
(2005) - Erementar Gerad (TV seriál)
(2005) - Eikoku koi monogatari Emma (TV seriál)
(2005) - Dívka z Pekla (TV seriál)
(2005) - Aria the Animation (TV seriál)
(2004) - Zipang (TV seriál)
(2004) - Yū Gi Ō: Duel Monsters GX (TV seriál)
(2004) - Sensei no o-jikan: Doki doki school hours (TV seriál)
(2004) - Samurai Gun (TV seriál)
(2004) - Ragnarok the Animation (TV seriál)
(2004) - Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
(2004) - Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
(2004) - Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
(2004) - Midori no hibi (TV seriál)
(2004) - Mai-HiME (TV seriál)
(2004) - Kōkaku kidōtai: S.A.C. 2nd GIG (TV seriál)
(2004) - Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
(2004) - Jūbee-chan 2: Siberia yagyū no gyakushū (TV seriál)
(2004) - Genshiken (TV seriál)
(2004) - Bōkyaku no senritsu (TV seriál)
(2004) - Bleach (TV seriál)
(2004) - Black Jack (TV seriál)
(2004) - Bakuretsu tenshi (TV seriál)
(2003) - Uchū no Stellvia (TV seriál)
(2003) - Tantei gakuen Q (TV seriál)
(2003) - Sakigake!! Cromartie kōkō (TV seriál)
(2003) - Planetes (TV seriál)
(2003) - Piyoko ni omakase pyo!
(2003) - Peace Maker Kurogane (TV seriál)
(2003) - Odoru Pokemon himitsu kichi
(2003) - Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
(2003) - Licensed by Royalty (TV seriál)
(2003) - Konjiki no Gash Bell!! (TV seriál)
(2003) - Jūbei ninpūchō: Ryuhogyoku-hen (TV seriál)
(2003) - Full Metal Panic? Fumoffu (TV seriál)
(2003) - Fullmetal Alchemist (TV seriál)
(2003) - Di Gi Charat nyo (TV seriál)
(2002) - Witch Hunter Robin (TV seriál)
(2002) - Tottoko Hamutaro (TV seriál)
(2002) - Tenshi na konamaiki (TV seriál)
(2002) - Rockman.EXE (TV seriál)
(2002) - Rikujō bōei-tai Mao-chan (TV seriál)
(2002) - Power Stone (TV seriál)
(2002) - Pokémon navždy
(2002) - Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
(2002) - Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios
(2002) - Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
(2002) - Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
(2002) - Nurse Witch Komugi-chan Magikarte
(2002) - Love Hina Again
(2002) - Jūni kokuki (TV seriál)
(2002) - Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
(2002) - Chobits (TV seriál)
(2002) - Heat Guy J (TV seriál)
(2002) - GetBackers: Dakkanya (TV seriál)
(2002) - Futari Ecchi
(2002) - Digital Juice
(2002) - Digimon Frontier: Kodai Digimon fukkatsu!!
(2001) - X (TV seriál)
(2001) - Tennis no ōji-sama (TV seriál)
(2001) - Shin shirayuki hime densetsu Prétear (TV seriál)
(2001) - Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan - Seisō hen
(2001) - Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
(2001) - Project ARMS (TV seriál)
(2001) - Pikachu no dokidoki kakurenbo
(2001) - Love Hina Haru Special: Kimi Sakura Chiru Nakare!!
(2001) - Král Šamanů (TV seriál)
(2001) - Kovboj Bebop: Lovec odměn
(2001) - I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
(2001) - Chikyū shōjo Arjuna (TV seriál)
(2001) - Chance Triangle Session (TV seriál)
(2001) - Hello Kitty no Nemureru mori no bijo
(2001) - Hello Kitty no Nagagutsu wo naita neko
(2001) - Hand Maid May (TV seriál)
(2001) - Gekijōban Di Gi Charat: Hoshi no tabi
(2001) - Fruits Basket (TV seriál)
(2001) - Di Gi Charat Natsuyasumi Special
(2001) - Ahiru no Pekkle no Minikui ahiru no ko
(2000) - Tenshi kinryoku
(2000) - Poketto monsutâ: Pichû to Pikachû
(2000) - Pokémon 3
(2000) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi 2001
(2000) - Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari
(2000) - Pikachu tankentai
(2000) - Love Hina Christmas Special: Silent Eve
(2000) - Love Hina (TV seriál)
(2000) - Karakuri kiden Hiwō senki (TV seriál)
(2000) - Inu Yasha (TV seriál)
(2000) - Escaflowne
(2000) - Di Gi Charat Summer Special
(2000) - Di Gi Charat Christmas Special
(2000) - Boys Be... (TV seriál)
(1999) - Zoids (TV seriál)
(1999) - Trouble Chocolate (TV seriál)
(1999) - Tokimeki Memorial
(1999) - Sol Bianca: Taiyō no fune
(1999) - Pokémon 2: Síla jednotlivce
(1999) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi 2000
(1999) - One Piece (TV seriál)
(1999) - Kachō ōji: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
(1999) - Jūbee-chan: Lovely gantai no himitsu (TV seriál)
(1999) - Jaja uma quartet
(1999) - Eden's Bowy (TV seriál)
(1999) - Digimon (TV seriál)
(1999) - Di Gi Charat (TV seriál)
(1998) - Weiß kreuz (TV seriál)
(1998) - Sexy Commando gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san (TV seriál)
(1998) - Pokémon: První film
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Pikachu no natsuyasumi
(1998) - Ojarumaru (TV seriál)
(1998) - Monkey Magic (TV seriál)
(1998) - Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)
(1998) - Let's Nupu Nupu (TV seriál)
(1998) - Kidō senkan Nadesico: Prince of Darkness
(1998) - Jikū tenshō Nazca (TV seriál)
(1998) - Jikū tantei Genshi-kun (TV seriál)
(1998) - Eat-Man '98 (TV seriál)
(1998) - Bubblegum Crisis: Tokyo 2040 (TV seriál)
(1997) - Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan - Ishin shishi e no Requiem
(1997) - Misutenaide Daisy (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Júdži Ueda 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 15.6.1967 ve městě Kitakjúšú
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Júdži Ueda

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Júdži Ueda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°42’
 
LunaLuna:
Panna
24°08’
 
MerkurMerkur:
Rak
17°39’
 
VenušeVenuše:
Lev
8°57’
 
MarsMars:
Váhy
17°24’
 
JupiterJupiter:
Lev
4°05’
 
SaturnSaturn:
Beran
11°09’
 
UranUran:
Panna
20°24’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°10’
R
PlutoPluto:
Panna
18°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°33’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »