Juki Učida wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Juki Učida

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herečka

Juki Učida (Yuki Uchida) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.11.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Juki Učida 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Juki Učida
datum narození 16.11.1975
(herečka, instagram)

Juki Učida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Naomi to Kanako (TV seriál)
(2015) - Gisou no Fuufu (TV seriál)
(2015) - Dr. Rintaro (TV seriál)
(2014) - Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
(2014) - Gunshi Kanbee (TV seriál)
(2014) - Doctor X ~ Gekai Daimon Michiko 3 (TV seriál)
(2013) - Saki (TV seriál)
(2013) - Ore Ore
(2013) - Kaen Kita no Eiyu Aterui Den (TV seriál)
(2013) - Doubles ~ Futari no Keiji (TV seriál)
(2013) - Doctor-X 2 (TV seriál)
(2012) - Saigo Kara Nibanme no Koi 2012 Aki
(2012) - Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
(2012) - Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL
(2012) - Odoru Daisôsasen the Final: Aratanaru kibô
(2012) - Mirai Nikki (TV seriál)
(2012) - Dokuta-X ~Gekai・ Daimon Michiko~ (TV seriál)
(2011) - Taisetsu na koto wa subete kimi ga oshiete kureta (TV seriál)
(2011) - Don kihôte (TV seriál)
(2010) - Odoru daisousasen the movie 3: Yatsura o kaihou seyo!
(2010) - Bakamono
(2009) - Zen
(2008) - Inosento rabu (TV seriál)
(2007) - Sláva filmovému tvůrci!
(2007) - Quiet room ni yōkoso
(2007) - Maguro (TV seriál)
(2007) - Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
(2007) - Bambino! (TV seriál)
(2006) - Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
(2002) - Kita no kuni kara 2002 yuigon
(2001) - Big Wing (TV seriál)
(2000) - Tenshi ga kieta machi (TV seriál)
(2000) - Namida o fuite (TV seriál)
(1999) - Kôri no sekai (TV seriál)
(1998) - Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special
(1998) - Beat
(1998) - Akimahende (TV seriál)
(1997) - Cat's Eye
(1996) - Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
(1995) - Hana yori dango
(1993) - Jyajya uma narashi (TV seriál)
(1993) - Hitotsu yane no shita (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.11.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Juki Učida 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Juki Učida - herečka

se narodila 16.11.1975 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Juki Učida

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Juki Učida
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
23°30’
 
LunaLuna:
Beran
26°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°19’
 
VenušeVenuše:
Váhy
7°13’
 
MarsMars:
Rak
1°56’
R
JupiterJupiter:
Beran
15°43’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°58’
R
UranUran:
Štír
4°06’
 
NeptunNeptun:
Střelec
10°50’
 
PlutoPluto:
Váhy
10°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
21°40’
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°46’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°37’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »