Julia Duffy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julia Duffy
(Julia Margaret Hinds)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka

Julia Duffy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.6.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julia Duffy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Julia Duffy
datum narození 27.6.1951
(herečka, instagram)

Julia Duffy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fair Market Value
(2015) - Wishing Out Loud
(2015) - Scream Queens (TV seriál)
(2014) - Camp X-ray
(2010) - Letos nepeču
(2010) - Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
(2009) - Imps*
(2008) - 7 Things to Do Before I'm 30
(2008) - Vánoce na draka
(2007) - Be My Baby
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - A Look Inside 'Intolerable Cruelty'
(2003) - Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
(2003) - Nesnesitelná krutost
(2003) - Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
(2002) - The Big G
(2001) - A&E Biography: Bob Newhart - The Last Sane Man...
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(1997) - Social Studies (TV seriál)
(1996) - Kidz in the Wood
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Baby Talk (TV seriál)
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The Love Boat: A Valentine Voyage
(1990) - Jídelníček pro vraha
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Cover Girl and the Cop
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Maybe Baby
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Children in the Crossfire
(1983) - Wizards and Warriors (TV seriál)
(1982) - Night Warning
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1981) - Wacko
(1981) - Cutterova cesta
(1980) - Sador, vládce vesmíru
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - The Doctors (TV seriál)
(1951) - Love of Life (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.6.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julia Duffy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julia Duffy - herečka

se narodila 27.6.1951 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julia Duffy

Dnes se narodili
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Julia Duffy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
5°01’
 
LunaLuna:
Beran
19°31’
 
MerkurMerkur:
Rak
7°21’
 
VenušeVenuše:
Lev
20°25’
 
MarsMars:
Blíženci
25°36’
 
JupiterJupiter:
Beran
11°56’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°15’
 
UranUran:
Rak
9°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°45’
R
PlutoPluto:
Lev
18°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°23’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°20’
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°24’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Landau
(*1928 - 2017) herec

Rusko Anton Pavlovič Čechov
(*1860 - 1904) spisovatel

Itálie Gianni Versace
(*1946 - 1997) italský módní návrhář

Švýcarsko Gottfried Keller
(*1819 - 1890) básník, prozaik

Itálie Edoardo Agnelli
(*1892 - 1935) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »