Julia Nickson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julia Nickson

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Singapur
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka

Julia Nickson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.9.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julia Nickson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Julia Nickson
datum narození 11.9.1958
(herečka, instagram)

Julia Nickson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Unbidden
(2016) - Beyond the Game
(2011) - One Kine Day
(2010) - Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
(2010) - Genghis Khan: The Story of a Lifetime
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Lost Warrior: Left Behind
(2008) - Half-Life
(2008) - Family Man
(2008) - Dim Sum Funeral
(2005) - Junior Pilot
(2004) - Skin Trade
(2004) - Ethan Mao
(2002) - Power Rangers Wild Force (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Love Bytes (TV seriál)
(1999) - Life Tastes Good
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Devil in the Flesh
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Bílý tygr
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Stíny nad Waikiki (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dvojitý drak
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Bei mei
(1993) - Amityville: Image zla
(1992) - Mistr kickboxu
(1992) - Gengis Khan
(1991) - Temná spravedlnost (TV seriál)
(1991) - Silverfox
(1991) - K2
(1990) - China Cry: A True Story
(1990) - The Girl Who Came Between Them
(1989) - Man Against the Mob: The Chinatown Murders
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1988) - Panský dům (TV seriál)
(1988) - Chiari di luna
(1988) - Glitch!
(1987) - Tian guan ci fu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Harry's Hong Kong
(1985) - Rambo II
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Julia Nickson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1943) David Soul - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julia Nickson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julia Nickson - herečka

se narodila 11.9.1958 ve městě Singapur
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julia Nickson

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Julia Nickson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
18°14’
 
LunaLuna:
Lev
20°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
0°32’
 
VenušeVenuše:
Panna
2°26’
 
MarsMars:
Býk
27°03’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°45’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°22’
 
UranUran:
Lev
14°12’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°54’
 
PlutoPluto:
Panna
2°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°57’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°36’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°43’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »