Julia Ormond wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julia Ormond
(Julia Karin Ormond)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Epsom
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Julia Ormond - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julia Ormond 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Julia Ormond
datum narození 4.1.1965
(herečka, instagram)

Julia Ormond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rememory
(2016) - Mary
(2015) - Unity
(2013) - Witches of East End (TV seriál)
(2013) - The East
(2013) - Smrtící Slunce
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Chained
(2011) - Můj týden s Marilyn
(2011) - Hudba hrát nepřestala
(2011) - The Green
(2011) - Albatros
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Temple Grandinová
(2010) - Křivé obvinění
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Surveillance: The Watched Are Watching
(2009) - The Curious Birth of Benjamin Button
(2009) - Casper och den förbjudna filmen
(2009) - Sestřička Jackie (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Call + Response
(2008) - Pod kontrolou
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2008) - Konspirace v El Escorialu
(2008) - Kit Kittredge: Odvážná novinářka
(2008) - Che Guevara: Partyzánská válka
(2007) - Vím, kdo mě zabil
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - The Way
(2006) - Inland Empire
(2005) - Beach Girls (TV seriál)
(2004) - Andělé s ocelovým hlasem
(2003) - The Nazi Officer's Wife
(2003) - V týlu nepřítele
(2002) - Searching for Debra Winger
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Varianova válka
(2000) - Super kšeft
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Farma zvířat
(1998) - Lazebník sibiřský
(1997) - Američtí režiséři: Sydney Pollack
(1997) - Stopy ve sněhu
(1995) - Sabrina
(1995) - První rytíř
(1994) - Zajatci
(1994) - Nostradamus
(1994) - Legenda o vášni
(1993) - Dítě z Maconu
(1992) - Gomorron
(1992) - Stalin
(1991) - Mladá Kateřina Veliká
(1990) - The Best Man to Die
(1989) - Traffik (TV seriál)
(1989) - Capital City (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Julia Ormond - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julia Ormond 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julia Ormond - herečka

se narodila 4.1.1965 ve městě Epsom, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julia Ormond

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Julia Ormond
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°56’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°26’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°14’
 
VenušeVenuše:
Střelec
20°12’
 
MarsMars:
Panna
24°44’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°09’
R
SaturnSaturn:
Ryby
1°36’
 
UranUran:
Panna
14°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°24’
 
PlutoPluto:
Panna
16°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°47’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »