Julia Sweeney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julia Sweeney
(Julia Anne Sweeney)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.10. 1959 - 06:13h
Místo:
Spokane, Washington
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka, scénáristka

Julia Sweeney - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
10.10.1959 - 06:13  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.10.1959 - 14:13  
US, Spokane:
47°40' s.š., 117°26' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julia Sweeney 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Julia Sweeney
datum narození 10.10.1959
(herečka, režisérka, scénáristka, instagram)

Julia Sweeney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - Party Central
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2011) - The Nature of Existence Companion Series
(2010) - The Nature of Existence
(2009) - The Goode Family (TV seriál)
(2007) - TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Rodinná válka (TV seriál)
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Joey (TV seriál)
(2002) - Zloději času
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - A Baby Blues Christmas Special
(2001) - Maybe It's Me (TV seriál)
(2001) - Beethoven 4
(2001) - Ain't It Cool News (TV seriál)
(2000) - Sammy (TV seriál)
(2000) - My Funny Valentine
(2000) - Celebrity Dish (TV seriál)
(2000) - Beethoven 3
(2000) - Baby Blues (TV seriál)
(2000) - Ať to stojí, co to stojí
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Špinavý kšefty
(1998) - God Said, 'Ha!'
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Courting Courtney
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - The Barefoot Executive
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - It's Pat
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
(1990) - On the Television
(1990) - Gremlins 2
(1975) - Saturday Night Live

Julia Sweeney - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Julia Sweeney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Julia Sweeney - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julia Sweeney 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julia Sweeney - herečka, režisérka, scénáristka

se narodila 10.10.1959 ve městě Spokane, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julia Sweeney

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Julia Sweeney
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
16°31’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
4°32’
4
 
MerkurMerkur:
Štír
2°10’
1
 
VenušeVenuše:
Panna
5°22’
11
 
MarsMars:
Váhy
22°44’
1
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°55’
2
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°28’
3
 
UranUran:
Lev
20°03’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
5°56’
1
 
PlutoPluto:
Panna
5°18’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
3°05’
12
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°25’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°57’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
5°54’
4
Domy:
Váhy
17°52’
Beran
17°52’
2:
Štír
14°21’
8:
Býk
14°21’
3:
Střelec
16°18’
9:
Blíženci
16°18’
Kozoroh
22°27’
Rak
22°27’
5:
Vodnář
26°45’
Lev
26°45’
6:
Ryby
25°14’
Panna
25°14’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
5°10’
11
Slun./Luna:
Střelec
10°32’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »