Julian Sands wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julian Sands
(Julian Richard Morley Sands)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Otley, Yorkshire
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Julian Sands - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julian Sands 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Julian Sands
datum narození 4.1.1958
(herec, instagram)

Julian Sands - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Loner
(2016) - A Doll's House
(2016) - Borley Rectory
(2014) - Unknown Heart
(2014) - Six Dance Lessons in Six Weeks
(2014) - Podivuhodné příběhy
(2014) - Me
(2014) - G.H.B.
(2014) - Crossbones (TV seriál)
(2013) - The Last Impresario
(2013) - Rosamunde Pilcher: Mein unbekanntes Herz
(2013) - Banshee Origins (TV seriál)
(2013) - Banshee (TV seriál)
(2013) - All Things to All Men
(2012) - Il Turno di notte lo fanno le stelle
(2012) - Suspension of Disbelief
(2012) - Hirokin
(2011) - Služka a princezna
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Muži, kteří nenávidí ženy
(2011) - Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
(2010) - The Good Life
(2010) - Golf in the Kingdom
(2010) - Assisting Venus
(2009) - Second Chance
(2009) - Robin Hood: Za Sherwoodským lesem
(2009) - Bollywood Hero (TV seriál)
(2009) - Blood and Bone
(2008) - Projekt Cat City
(2008) - Hvězdná brána: Archa pravdy
(2008) - Heidi 4 Paws
(2008) - Džungle rtěnek (TV seriál)
(2007) - Slečna Marplová: Nultá hodina
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Pohřbené duše
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore
(2005) - Her Name Is Carla
(2005) - Cesta
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Romasanta: Hon na vlkodlaka
(2004) - Království prstenu
(2003) - Medailon
(2003) - Easy Six
(2002) - Pronásledovaná
(2002) - Napoleon (TV seriál)
(2002) - Dům v růžích (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Hotel
(2000) - Vatel
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - Love me
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - Časový kód
(1999) - Ztráta sexuální nevinnosti
(1998) - Winter
(1998) - Fantom opery
(1997) - Long Time Since
(1997) - Láska na jednu noc
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - End of Summer
(1996) - Never Ever
(1996) - Muž budoucnosti
(1995) - Leaving Las Vegas
(1995) - The Great Elephant Escape
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Mário a kouzelník
(1994) - Lamerica
(1994) - Hon na čarodějnice
(1993) - Warlock 2: Armagedon
(1993) - Helena v krabici
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Tale of a Vampire
(1992) - Návrat mrtvých
(1992) - Manželé a milenci
(1991) - Velký ostrov
(1991) - Nahý oběd
(1991) - Impromptu
(1991) - Cattiva
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Slunce i v noci
(1990) - Blood Royal: William the Conqueror
(1990) - Arachnofobie
(1989) - Warlock
(1989) - Vražda na Měsíci
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Manika, une vie plus tard
(1988) - Wherever You Are...
(1988) - Vibrace
(1987) - Siesta
(1987) - Basements
(1986) - Noc hrůzy
(1986) - Harem
(1985) - Pokoj s vyhlídkou
(1985) - Láska v Orient expresu
(1985) - Doktor a ďáblové
(1985) - After Darkness
(1984) - Vražedná pole
(1984) - The Sun Also Rises (TV seriál)
(1984) - Oxford Blues
(1983) - Ženatý muž (TV seriál)
(1982) - Privates on Parade

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julian Sands 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julian Sands - herec

se narodil 4.1.1958 ve městě Otley, Yorkshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julian Sands

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Julian Sands
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°38’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°17’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
16°02’
 
MarsMars:
Střelec
8°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°49’
 
UranUran:
Lev
10°40’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°29’
 
PlutoPluto:
Panna
2°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°11’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°52’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°04’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »