Julie Adams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Adams
(Betty May Adams)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Waterloo, Iowa
Země:
Věk:
93 let
Povolání:
herečka

Julie Adams - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.10.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Adams 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Julie Adams
datum narození 17.10.1926
(herečka, instagram)

Julie Adams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Bůh masakru
(2007) - Lost: Missing Pieces (TV seriál)
(2006) - World Trade Center
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1993) - Odsouzená
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1988) - Black Roses
(1984) - Závod se smrtí
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Code Red (TV seriál)
(1981) - Code Red
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1979) - The Horror Show
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - The Runaways (TV seriál)
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Goodbye, Franklin High
(1978) - The Fifth Floor
(1976) - Six Characters in Search of an Author
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - The Killer Inside Me
(1975) - The Wild McCullochs
(1975) - Psychic Killer
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Caribe (TV seriál)
(1974) - Run, Joe, Run (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - McQ
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1973) - Go Ask Alice
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1971) - The Trackers
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - The Last Movie
(1971) - The Jimmy Stewart Show (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - My Friend Tony (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Outsider (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1967) - Valley of Mystery
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1965) - Tickle Me
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Underwater City
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - King of Diamonds (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Wrangler (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Tate (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Raymie
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1959) - Přestřelka v Dodge City
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Tarawa Beachhead
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1957) - Slim Carter
(1957) - Slaughter on Tenth Avenue
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Four Girls in Town
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Všechny lodě pryč
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Private War of Major Benson
(1955) - Six Bridges to Cross
(1955) - One Desire
(1955) - The Looters
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1954) - Netvor z Černé laguny
(1954) - Francis Joins the WACS
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Wings of the Hawk
(1953) - The Mississippi Gambler
(1953) - The Man from the Alamo
(1953) - The Lawless Breed
(1953) - The Stand at Apache River
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1952) - Zátočina řeky
(1952) - The Treasure of Lost Canyon
(1952) - The Fisher Family (TV seriál)
(1952) - Horizons West
(1952) - Finders Keepers
(1951) - Hollywood Story
(1951) - Bright Victory
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - West of the Brazos
(1950) - Marshal of Heldorado
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Hostile Country
(1950) - For Heaven's Sake
(1950) - Fast on the Draw
(1950) - Crooked River
(1950) - Colorado Ranger
(1949) - Red, Hot and Blue
(1949) - The Dalton Gang
(1948) - Studio One (TV seriál)
Julie Adams - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1931) Ray Danton - manžel
(*1938) Leonard Stern - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1921) George Nader
(*1925) Donald O'Connor
(*1918) Ted Williams
(*1925) Rock Hudson
(*1928) Vic Damone
(*1918) Jeff Chandler

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Adams 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Adams - herečka

se narodila 17.10.1926 ve městě Waterloo, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Adams

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Julie Adams
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
23°21’
 
LunaLuna:
Ryby
1°31’
 
MerkurMerkur:
Štír
11°19’
 
VenušeVenuše:
Váhy
14°30’
 
MarsMars:
Býk
17°00’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
17°19’
 
SaturnSaturn:
Štír
24°36’
 
UranUran:
Ryby
26°27’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°28’
 
PlutoPluto:
Rak
15°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
10°58’
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°25’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°07’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »