Julie Andrews wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Andrews
(Julia Elizabeth Wells)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.10. 1935 - 06:00h
Místo:
Walton-on-Thames, Anglie
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, spisovatelka

Julie Andrews - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
1.10.1935 - 06:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.10.1935 - 05:00  
GB, Walton-on-Thames:
51°24' s.š., 0°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Andrews 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Julie Andrews
datum narození 1.10.1935
(herečka, zpěvačka, spisovatelka, instagram)

Julie Andrews - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2012) - Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II
(2010) - Víla Zuběnka
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Já, padouch
(2009) - Johnny Mercer: The Dream's on Me
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Kouzelná romance
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - My Favorite Things: Julie Andrews Remembers
(2004) - Supercalifragilisticexpialidocious: The Making of 'Mary Poppins'
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Blake Edwards
(2004) - Shrek 2
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2004) - The Cat That Looked at a King
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Eloise v hotelu Plaza
(2003) - Eloise a Vánoce
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story
(2002) - Žít naplno
(2002) - I Love Muppets
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2001) - A New Princess
(2001) - My Favorite Broadway: The Love Songs (koncert)
(2001) - Na Zlatém jezeře
(2001) - Deník princezny
(2000) - Hollywood Musicals of the 60's
(2000) - Velmi relativní známosti
(1999) - My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)
(1999) - Spřízněné duše
(1998) - The American Film Institute Salute to Robert Wise
(1998) - Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1996) - Rodgers & Hammerstein: The Sound of Movies
(1995) - Some Enchanted Evening: Celebrating Oscar Hammerstein II
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Julie Andrews: Back on Broadway
(1995) - Victor/Victoria
(1995) - The Sound of Julie Andrews
(1994) - The Sound of Music: From Fact to Phenomenon
(1994) - Silver Star!
(1994) - The Making of 'My Fair Lady'
(1993) - The King and I: Recording a Hollywood Dream
(1992) - Julie (TV seriál)
(1992) - Disney Sing-Along-Songs: Be Our Guest
(1992) - Cin cin
(1991) - The Very Best of the Ed Sullivan Show 2
(1991) - Naši synové
(1990) - Julie Andrews in Concert
(1989) - Julie & Carol: Together Again
(1988) - This Morning
(1987) - Julie Andrews: The Sound of Christmas
(1987) - Disney Sing-Along-Songs: Heigh-Ho
(1986) - Omnibus: The Last Moguls
(1986) - Takový je život
(1986) - Duet pro jednoho
(1985) - Disneyland's 30th Anniversary Celebration
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1983) - Posedlý krásou
(1982) - Viktor, Viktorie
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Walt Disney: One Man's Dream
(1981) - Trhák
(1980) - Panenka pro štěstí
(1979) - 10
(1977) - The Cry of a Hurting World... I'm Hungry!
(1976) - Růžový panter znovu zasahuje
(1974) - Julie and Jackie: How Sweet It Is
(1974) - Julie and Dick at Covent Garden
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1974) - Datlové semínko
(1973) - Walt Disney: A Golden Anniversary Salute
(1972) - The Julie Andrews Hour
(1972) - Julie
(1971) - The Grand Opening of Walt Disney World
(1971) - The Moviemakers
(1971) - Julie and Carol at Lincoln Center
(1970) - A World of Love
(1970) - Darling Lili
(1969) - The David Frost Show
(1969) - A World in Music
(1968) - Star!
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Správná dívka
(1966) - Roztržená opona
(1966) - Havaj
(1965) - The Julie Andrews Show
(1965) - Za zvuků hudby
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Mary Poppins
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1962) - Julie and Carol at Carnegie Hall
(1957) - Cinderella
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1949) - La Rosa di Bagdad
(1948) - Toast of the Town
Julie Andrews - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1922) Blake Edwards - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1921) Nelson Riddle (fáma)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.10.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Andrews 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Andrews - herečka, zpěvačka, spisovatelka

se narodila 1.10.1935 ve městě Walton-on-Thames, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Andrews

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Julie Andrews
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
7°05’
1
 
LunaLuna:
Štír
15°42’
2
 
MerkurMerkur:
Štír
1°30’
2
 
VenušeVenuše:
Panna
6°38’
12
 
MarsMars:
Střelec
10°05’
3
 
JupiterJupiter:
Štír
22°00’
3
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°40’
6
R
UranUran:
Býk
4°32’
8
R
NeptunNeptun:
Panna
15°10’
12
 
PlutoPluto:
Rak
27°14’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°47’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
18°48’
12
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°17’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
16°50’
11
Domy:
Panna
25°28’
Ryby
25°28’
2:
Váhy
18°49’
8:
Beran
18°49’
3:
Štír
18°23’
9:
Býk
18°23’
Střelec
24°06’
Blíženci
24°06’
5:
Vodnář
0°27’
Lev
0°27’
6:
Ryby
1°02’
Panna
1°02’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
9°47’
11
Slun./Luna:
Váhy
26°24’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »